Ισχυρότερο και συνολικά αναβαθμισμένο το Ford GT (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ισχυρότερο και συνολικά αναβαθμισμένο το Ford GT (pics)
Το supercar της Ford ανανεώνεται και αποκτά πλέον 670 ίππους, μαζί με διάφορες άλλες επεμβάσεις που το κάνουν ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο και μοναδικό.

Το Ford GT, που βρίσκεται στην αγορά από το 2017, ανανεώνεται. Η Μπλε Οβάλ εταιρεία δεν προχώρησε σε επεμβάσεις σε αισθητικό επίπεδο, καθώς δεν υπήρχε λόγος, όμως έκανε διάφορες αλλαγές στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα ο V6 τούρμπο κινητήρας 3.5 EcoBoost αποδίδει πλέον 670 ίππους και έχει δύο μεγαλύτερα intercooler από ότι στο παρελθόν, για να εξασφαλίσουν την καλύτερη λειτουργία των τούρμπο.

Η εξάτμιση προέρχεται από την Akrapovic και είναι σημαντικά ελαφρύτερη από την προηγούμενη, ενώ η ανάρτηση επίσης αναβαθμίστηκε! Μάλιστα, προστέθηκε ένα ακόμη πρόγραμμα οδήγησης με το όνομα Track για οδήγηση στην πίστα. Το αναβαθμισμένο Ford GT θα έχει και μια έκδοση ονόματι Liquid Carbon όπου το αμάξωμα δεν θα έχει βαφή αλλά γυμνό ανθρακόνημα που σίγουρα δημιουργεί ένα φοβερό αισθητικό αποτέλεσμα!

Ford GT

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής θα έχει επίσης ζάντες από ανθρακονήματα. Οι «ειδικές» επιλογές δεν τελειώνουν εδώ. Η Ford θα ετοιμάσει και την Gulf Racing Heritage όπου το GT θα είναι βαμμένο στα χαρακτηριστικά χρώματα γαλάζιου-πορτοκαλί, αποδίδοντας φόρο τιμής στο GT40 που γέμισε με επιτυχίες το 1968, το 1969 και το 1970. Το αναβαθμισμένο Ford GT ήδη ξεκίνησε την εμπορική καριέρα του και εξωτερικά, ξεχωρίζει μόνο από τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο πλάι του αμαξώματος.

Ford GT

Ford GT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!