Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Gazzetta team
Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
Όπως είχαμε ήδη προβλέψει στο inMotion και στο gazzetta.gr, το υπουργείο Οικονομικών θα δέχεται την εξόφληση των τελών έως τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Καθώς ο ρυθμός πληρωμής των τελών κυκλοφορίας δεν ήταν αυτός που αναμενόταν από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και για να αποφευχθούν φαινόμενα μεγάλης ταλαιπωρίας στις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ, δόθηκε τελικά παράταση έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, τόσο για την εξόφληση των τελών, όσο και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων, αν επιθυμούν να τα θέσουν σε εκούσια ακινησία (κατάθεση πινακίδων).

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

«Το Υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο».

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!