Volkswagen: «Πανικός» νέων αυτοκινήτων το 2020!

Gazzetta team
Volkswagen: «Πανικός» νέων αυτοκινήτων το 2020!
Μέσα στη νέα χρονιά, η Volkswagen στοχεύει να παρουσιάσει 34 νέα μοντέλα, από τα οποία τα περισσότερα θα είναι SUV και κάποια, θα φέρουν ηλεκτρική τεχνολογία.

Η Volkswagen βρίσκεται σε μια πολύ παραγωγική φάση και παράλληλα, σε σημείο που θέλει να αλλάξει μεγάλο μέρος της γκάμας της ώστε να φτάσει στους στόχους της. Το 2020 θα είναι μια χρονιά-κλειδί για τη «μεταμόρφωση» της εταιρείας και σε αυτή, τα 34 νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν, θα συμβάλλουν τα μέγιστα. Από τα 34 νέα μοντέλα που θα δούμε στους δώδεκα μήνες του έτους, κρατάμε ότι κάποια θα είναι ολοκαίνουργια και κάποια, θα βασίζονται σε αυτοκίνητα που ήδη υπάρχουν, ενώ γνωρίζουμε ότι τα έξι θα είναι υβριδικά ή ηλεκτρικά.

Επίσης, τα 12 θα είναι SUV, μια κατηγορία αυτοκινήτων που η γερμανική φίρμα δίνει σημαντική βάση λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τους αγοραστές. Από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν, πάντως, σίγουρα ξεχωρίζει το ID.3, το νέο μικρομεσαίο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Volkswagen που θα διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος και μπαταριών, καλύπτοντας τους περισσότερους αγοραστές.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αλλάζει εντελώς την εικόνα της φίρμας και παρομοιάζεται με το Golf, όταν έκανε μια πλήρη στροφή από το Beetle κάποιες δεκαετίες πριν και παρέλαβε τη σκυτάλη της επιτυχίας εκσυγχρονίζοντας το προφίλ της Volkswagen. Για το νέο Golf, που μόλις παρουσιάστηκε, η μάρκα ετοιμάζει δύο νέες υβριδικές εκδόσεις GTE για να παρουσιάσει μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!