«Κοιτάζει» προς Aston Martin ο ιδιοκτήτης της Racing Point 

Πέτρος Σηφαλάκης
«Κοιτάζει» προς Aston Martin ο ιδιοκτήτης της Racing Point 
Ο Λόρενς Στρολ, ιδιοκτήτης της ομάδας Racing Point στη Formula 1, αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας με περιουσία δισεκατομμυρίων, θέλει να αγοράσει τη βρετανική μάρκα.

Ως «ευκαιρία» παρουσιάζεται η Aston Martin στον κόσμο των επενδύσεων, λόγω της χαμηλής της τιμής αυτή τη στιγμή, της σχετικά «πεσμένης» μετοχής στο χρηματιστήριο, αλλά και της πολύ καλής προοπτικής που έχει για το μέλλον. Η μάρκα έχει παρουσιάσει πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα την τελευταία περίοδο, όπως η νέα Vantage, η DB11 και βέβαια, η DBX, που αναμένεται να ανεβάσει πολύ τις πωλήσεις, οπότε ο Λόρενς Στρολ δεν θα μπορούσε να μείνει «ασυγκίνητος».

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της Racing Point, αλλά και γνωστό επιχειρηματία που έχει δραστηριοποιηθεί κυρίως στο χώρο της μόδας. Έχει επενδύσει σε φίρμες όπως η Ralph Lauren, η Tommy Hilfiger και η Pierre Cardin και τώρα, θέλει να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στο χώρο του αυτοκινήτου. Να σημειωθεί ότι ο δισεκατομμυριούχος Στρολ, είναι γνωστός λάτρης του αυτοκινήτου. Εκτός από την ενασχόλησή του με τη Formula 1, έχει τεράστιες συλλογές σπάνιων αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων μια σειρά από Ferrari που θεωρείται τρομερά σπάνια και ακριβή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!