Διακριτικό φρεσκάρισμα για το Honda Civic (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Διακριτικό φρεσκάρισμα για το Honda Civic (pics) 
Το ιαπωνικό μικρομεσαίο μοντέλο δέχθηκε μια μικρή ανανέωση στην εξωτερική, αλλά και την εσωτερική του εμφάνιση, βελτιώνοντάς το στα σημεία.

Το Honda Civic βρίσκεται περίπου τέσσερα χρόνια στην αγορά και το σχέδιό του δεν έχει «γεράσει». Η ξεχωριστή του εμφάνιση συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα και η Honda, αποφάσισε να το φρεσκάρει στα σημεία, ώστε να είναι ακόμη πιο νέο στο μάτι. Αρχικά ξεκινάμε με τις νέες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα και τη νέα εικόνα στα φωτιστικά σώματα, αν το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με Full-LED προβολείς.

Στο πίσω μέρος τα κυψελωτά διακοσμητικά δέχθηκαν ένα «μπράτσο» στο κέντρο τους δίνοντας ένα πιο αρμονικό σύνολο στο μάτι και επίσης, έχουμε νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου αλλά και ένα νέο χρώμα αμαξώματος. Στο εσωτερικό, έχουν αλλάξει οι επενδύσεις, προστέθηκαν κανονικά πλήκτρα περιμετρικά του συστήματος πολυμέσων για καλύτερη εργονομία και υπάρχει πλέον ηλεκτρικό κάθισμα για τον οδηγό.

Τίποτα δεν αλλάζει στο κομμάτι των κινητήρων. Τα μοτέρ βενζίνης ξεκινούν από τον τρικύλινδρο 1.0 VTEC Turbo των 129 ίππων και καταλήγουν στον τετρακύλινδρο 1.5 VTEC Turbo των 182 ίππων. Στα ντίζελ έχουμε έναν εκπρόσωπο, τον 1.6 i-DTEC που αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπή. Το στάνταρ, είναι ένα χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων για όλα τα μοτέρ, υπάρχει όμως και αυτόματο εννιάρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!