ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η μεγαλύτερη προσφορά μοτοσικλέτας για την Black Friday συνεχίζεται!

Η μεγαλύτερη προσφορά μοτοσικλέτας για την Black Friday συνεχίζεται!

Η μεγαλύτερη προσφορά μοτοσικλέτας για την Black Friday συνεχίζεται!

"Sold out" έγινε το τρίροδο σκούτερ της Quadro και η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. εξασφάλισε περισσότερα κομμάτια, για την προσφορά της Black Friday! 

Χρειάστηκαν λιγότερο από δύο 24ωρα για να ολοκληρωθεί η μεγάλη προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και της QUADRO. Λόγω της αυξημένης ζήτησης η εταιρεία σε συνεργασία με τον ελβετικό οίκο ανακοινώνει νέα Black Friday προσφορά για ακόμη 28 τρίροδα.

Απόκτησε ένα QUADRO QV3, το τρίροδο scooter με το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα εμπρόσθιας ανάρτησης HTS  με έκπτωση 2.800 €. Από 7.690 €, μόνο με 4.890 €. Οι προπαραγγελίες άρχισαν με την προσφορά να ισχύει για όσους παραγγείλουν το QV3 σε ένα από τα 2 χρώματα MAT GREY και WHITE! Η παράδοση θα γίνει την Παρασκευή 29/11 Black Friday

Το QV3 είναι το τρίροδο scooter που ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί στη χώρα μας να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου. Ο κινητήρας του 346cc, αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29PS στις 7.000 σ.α.λ. Το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. Το HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια δρόμου και λακκούβες, ράγες, ξαφνικά εμπόδια κτλ.). O καινοτόμος μηχανισμός κλίσης επιτρέπει στο όχημα να αποδίδει τα μέγιστα σε απόδοση και άνεση, προσφέροντας ευχαρίστηση οδηγώντας με αίσθημα ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα στην έκθεση την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., Θησέως 312 – Καλλιθέα ή κάνοντας κλικ εδώ