Διέρρευσε φωτογραφία του επόμενου Volkswagen Golf!  

Πέτρος Σηφαλάκης
Διέρρευσε φωτογραφία του επόμενου Volkswagen Golf!  
To Golf όγδοης γενιάς σύντομα θα παρουσιαστεί επίσημα και επιτέλους, έχουμε στη διάθεσή μας μια εικόνα που μας το αποκαλύπτει σε όλο του το μεγαλείο!

Μέσα στον Οκτώβρη θα δούμε επίσημα το νέο Volkswagen Golf, όμως όπως συμβαίνει συνήθως, μια φωτογραφία του διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγες ημέρες πριν. Σε αυτή βλέπουμε το εμπρός τμήμα ενός λευκού Golf όγδοης γενιάς και μπορούμε πλέον να καταλάβουμε το βασικό του σχεδιασμό. Όπως περιμέναμε, η Volkswagen δεν έκανε ριζοσπαστικές αλλαγές στο μικρομεσαίο μοντέλο της, σε επίπεδο εμφάνισης.

Σίγουρα ξεχωρίζει από την έβδομη γενιά, όμως παραμένει ένα Golf και αυτό σημαίνει ότι η σχεδίαση έχει εξελιχθεί μεν, χωρίς να χαθούν τα βασικά της στοιχεία δε. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι τα νέα φωτιστικά σώματα που εκτείνονται προς τα πλαϊνά φτερά ενώ δυναμικός είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα και την όμορφη σχεδίαση. Αυτό που περιμένουμε ακόμη να δούμε είναι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου αλλά και το πλαϊνό, ενώ ακόμη δεν έχουμε εικόνα για το εσωτερικό, που στη νέα γενιά του Golf αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!