«Έκανα λάθος πρωτάρη στην Αραγονία» λέει ο Άλεξ Μάρκεθ

Gazzetta team
«Έκανα λάθος πρωτάρη στην Αραγονία» λέει ο Άλεξ Μάρκεθ
Με το τρίτο συνεχόμενο βάθρο στο MotoGP να βρίσκεται μπροστά του, ο Άλεξ Μάρκεθ κυριολεκτικά... θόλωσε και έκανε ένα λάθος που του στοίχισε.

Ο Άλεξ Μάρκεθ στους τελευταίους αγώνες, από εκεί που βρισκόταν αρκετά πίσω ξαφνικά ξεκίνησε ένα σερί από παρουσίες στο βάθρο. Είχε δύο συνεχόμενα στο ενεργητικό του και ήθελε να ανέβει στις τρεις καλύτερες θέσεις για τρίτη συνεχόμενη φορά, ωστόσο η επιθυμία του ήταν τόσο μεγάλη που δεν σκεφτόταν λογικά.

«Έκανα ένα λάθος πρωτάρη... λυπάμαι και νιώθω πολύ άσχημα για όλη την ομάδα. Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν υπερβολικά το βάθρο και ως εκ τούτου δεν είχα την απαραίτητη ψυχραιμία και ηρεμία και ήρθε το λάθος» είπε ο Άλεξ Μάρκεθ. Στη συνέχεια μίλησε για τον Ζουάν Ζαρκό, που λίγο νωρίτερα τον είχε καθυστερήσει πολύ.

«Δεν ήταν και πολύ έξυπνος σήμερα... με έκανε να χάσω χρόνο χωρίς λόγο. Όταν ήταν με τον Μιρ τον άφησε να ξεφύγει χωρίς καν να του αντισταθεί. Με εμένα όμως συμπεριφέρθηκε με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο, παρά το ότι είχα καλύτερο ρυθμό από αυτόν. Στο τέλος τον πέρασα, αλλά έπεσα προσπαθώντας να προλάβω τον Μιρ» ήταν τα λόγια του.

Τέλος, για τα ελαστικά, είπε: «Δεν είχαν σχέση με την πτώση. Ένιωθα καλά με το σκληρό μπροστινό στην τέταρτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και γι’ αυτό το επέλεξα. Επίσης το επέλεξα και επειδή την προηγούμενη χάσαμε την ευκαιρία να παλέψουμε για τη νίκη λόγω του ελαστικού. Νομίζω ότι η απόφασή μου ήταν σωστή, αφού είχα καλή αίσθηση μέσα στον αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!