ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πρωταθλητής χωρίς νίκη για πρώτη φορά στο MotoGP; (vid)

Πρωταθλητής χωρίς νίκη για πρώτη φορά στο MotoGP; (vid)

Πρωταθλητής χωρίς νίκη για πρώτη φορά στο MotoGP; (vid)

Το gazzetta σχολιάζει με την πολύτιμη συμβολή του Δημήτρη Διατσίδη και του Γιώργου Βαρίνου όλες τις εξελίξεις στο αμφίρροπο πρωτάθλημα του MotoGP, όπου ο Μιρ και η Suzuki πάνε για τη μεγάλη έκπληξη εκμεταλλευόμενοι την απουσία του τραυματία Μαρκ Μάρκεζ.

Πλούσια σε περιεχόμενο και άκρως διαφωτιστική είναι η δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή του gazzetta για το εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας MotoGP με τη συμμετοχή του Έλληνα «γκουρού» του αθλήματος, Δημήτρη Διατσίδη, του υπεύθυνου δημοσιογράφου του gazzetta για τα μηχανοκίνητα σπορ, Γιώργου Βαρίνου και με συντονιστή τον διευθυντή Auto/Moto του ομίλου Liquid Media, Πέτρο Πιτσίνη.

Οι τρεις δημοσιογράφοι λύνουν γρίφους, όπως για παράδειγμα τι θα είχε συμβεί, αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μαρκ Μάρκεζ.  Περιγράφουν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, που εφαρμόζουν οι διοργανωτές του πρωταθλήματος. Αποτολμούν προβλέψεις για την τελική φάση του εφετινού MotoGP και απαντούν μεταξύ άλλων στο ερώτημα αν θα δούμε για πρώτη φορά παγκόσμιο πρωταθλητή στο άθλημα, που δεν θα έχει ανέβει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Δείτε το σχετικό video!