ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Ξανά στο Μισάνο θα βρίσκεται το MotoGP για το ερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο και μετά τα δοκιμαστικά που έγιναν, η τράπουλα ανάμεσα στους οδηγούς ανακατεύεται ξανά. 

Το περασμένο τριήμερο είχαμε πάρα πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο Μισάνο. Ένας συναρπαστικός αγώνας έφερε πολλούς... ρούκι στο βάθρο και ο Βαλεντίνο Ρόσι έμεινε εκτός για πολύ λίγο. Ωστόσο μέσα στην εβδομάδα, ήταν οι προγραμματισμένες δοκιμές του MotoGP σε αυτή την πίστα. Όλες οι ομάδες δοκίμαζαν νέα πράγματα και για αυτό πιστεύουμε ότι θα δούμε μια... διαφορετική ιστορία αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Όπως κάθε φορά θα δούμε δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών την Παρασκευή. Μετά, το Σάββατο, θα έχουμε άλλες δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών και στη συνέχεια, τις κατατακτήριες δοκιμές με τη διαδικασία του Q1 και Q2, ενώ την Κυριακή θα γίνει ο μεγάλος αγώνας στην πίστα του Μισάνο, για δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο. Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει μέσω της Cosmote TV στη χώρα μας. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα σε ώρα Ελλάδας. 

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβρη 

10:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 
15:10: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 

Σάββατο, 19 Σεπτέμβρη 

10:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 
14:30: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 
15:10: Κατατακτήριες δοκιμές 

Κυριακή, 20 Σεπτέμβρη

15:00: Αγώνας