Με ανάμεικτα συναισθήματα παρά τη νίκη του ο Ντοβιτσιόζο

Gazzetta team
Με ανάμεικτα συναισθήματα παρά τη νίκη του ο Ντοβιτσιόζο
Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο χαρακτήρισε «πολύ περίεργα» τα συναισθήματά του μετά την επιστροφή στις νίκες, ενώ αντίθετα ο δεύτερος του Γκραν Πρι Αυστρίας, Γιόαν Μιρ, μίλησε για «μία απίστευτη ημέρα» και ο τρίτος Μίλερ για ένα κρίσιμο λαθάκι στο τέλος του αγώνα.

Όσο και να ακούγεται παράξενο, ωστόσο ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο δεν ήταν απολύτως ευχαριστημένος μετά την πρώτη εφετινή νίκη του στο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας MotoGP. «Πολύ περίεργα. Νιώθω για διάφορους λόγους περίεργα. Δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσω τον δεύτερο αγώνα με τέλεια ενέργεια. Σε μερικές στροφές ήμουν λίγο γρηγορότερος, με αποτέλεσμα να φθαρεί πολύ το ελαστικό. Στο φρενάρισμα ήμουν πολύ δυνατός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που επέστρεψα πάλι στον δρόμο της νίκης. Ευχαριστώ την ομάδα μου», ανέφερε ο αναβάτης της Ducati.

Πολύ πιο χαρούμενος εμφανίστηκε ο Γιόαν Μιρ, που τερμάτισε δεύτερος με τη Suzuki του στην Αυστρία και δήλωσε τα εξής: «Μία απίστευτη ημέρα. Είχα ήδη σε πολλούς αγώνες την ταχύτητα, για να ανέβω στο βάθρο. Για διάφορους λόγους όμως δεν το είχα καταφέρει ποτέ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ την ομάδα μου. Εχω μία πολύ καλή ομάδα γύρω μου. Τώρα απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, είναι μία απίστευτη ημέρα για εμάς».

Ο Τζακ Μίλερ απάντησε στο ερώτημα, αν έχασε τη δεύτερη θέση από τον Μιρ εξαιτίας του μαλακού μπροστινού ελαστικού, ότι «δεν είχαμε επί της ουσίας κάποια άλλη επιλογή». Ο αναβάτης της Ducati εξήγησε ότι «δεν είχα πλέον κάποιο ελαστικό με ενδιάμεση γόμα και επίσης δεν είχα δοκιμάσει ποτέ το σκληρό ελαστικό. Αυτό είναι ένα λίγο περίεργο ελαστικό. Εκανα, ό,τι έπρεπε να κάνω και πίεσα από την αρχή. Οδήγησα για κάποιο διάστημα τον αγώνα και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στο βάθρο. Δυστυχώς έκανα στο τέλος ένα μικρό λάθος και έχασα τη δεύτερη θέση από τον Μιρ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!