Ταχύτατος ο Μορμπιντέλι στο FP2, έπεσε ο Μάρκεθ

Πέτρος Σηφαλάκης
Ταχύτατος ο Μορμπιντέλι στο FP2, έπεσε ο Μάρκεθ
Η Petronas Yamaha είχε την τιμητική της στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Χερέθ κάνοντας το 1-2 και ο Μαρκ Μάρκεθ είχε μια... άτυχη στιγμή.

Πολλές ανατροπές έγιναν στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP, για το Γκραν Πρι στην πίστα της Χερέθ. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν πάρα πολύ γρήγορος και ανέβηκε στην πρώτη θέση, ενώ ακριβώς πίσω του ήταν ο teammate του, Φάμπιο Κουαρταραρό, με μικρή διαφορά στο χρόνο. Τρίτος ο Μπραντ Μπίντερ της Red Bull KTM και τέταρτος ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος έκανε μεν έναν αξιοπρεπέστατο χρόνο, όμως δεν τον βελτίωσε καθώς έπεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Την πεντάδα συμπληρώνει ο Πολ Εσπαργκαρό και στη συνέχεια έχουμε τους Καλ Κράτσλοου, Μάβερικ Βινιάλες, Ζουάν Ζαρκό, Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Πέκο Μπανάια. Παρατηρώντας τους χρόνους βλέπουμε ότι και πάλι οι αναβάτες δεν είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Μέχρι και τον 17ο η διαφορά με τον πρώτο ήταν μικρότερη του ενός δευτερολέπτου.

Ωστόσο οι χρόνοι ήταν λίγο υποδεέστεροι από το πρωινό FP1 και αυτό μάλλον οφείλεται στην τρομερή ζέστη της Ισπανίας τις μεσημεριανές ώρες. Κακά αποτελέσματα είχε ο Βαλεντίνο Ρόσι ο οποίος έκανε τον 20ό καλύτερο χρόνο και άφησε πίσω του μόνο τον Άλεξ Μάρκεθ και τον Μπράντλεϊ Σμιθ. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι χρόνοι από τη διαδικασία των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Χερέθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!