H Ferrari και ο Σάινθ το έριξαν στις μπύρες χωρίς αλκοόλ

Gazzetta team
H Ferrari και ο Σάινθ το έριξαν στις μπύρες χωρίς αλκοόλ
Ο Κάρλος Σάινθ έφερε μαζί του στη Ferrari ως χορηγό την ισπανική μάρκα μπύρας Estrella Galicia 0,0 χωρίς αλκοόλ, η οποία μοιράζεται σύμφωνα με τον Ματία Μπινότο πολλές κοινές…αξίες με την ιταλική ομάδα της Formula 1!

Οι φίλοι της Ferrari θα πρέπει να κάνουν έως τις 10 Μαρτίου υπομονή, μέχρι να δουν το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας για τη σεζόν 2021. Ωστόσο έγινε ήδη γνωστό, ότι στη Scuderia θα γιορτάζουν τις πολυαναμενόμενες νίκες τους με άφθονο…ζύθο, αφού προστέθηκε στους νέους χορηγούς της η ισπανική μάρκα μπύρας Estrella Galicia 0,0.

Oυσιαστικά πρόκειται για μία προίκα που έφερε μαζί του ο Κάρλος Σάινθ, αφού η ισπανική ζυθοποιία υπήρξε χορηγός του νέου οδηγού της Scuderia και όταν έτρεχε για λογαριασμό της Renault και της McLaren.

O Σάινθ ευχαρίστησε την Estrella Galicia για την υποστήριξή της.

Ο Ματία Μπινότο καλωσόρισε τον νέο σπόνσορα λέγοντας ότι «χαιρόμαστε για τη νέα συνεργασία με την Estrella Galicia 0,0, μία ανερχόμενη μάρκα στον παγκόσμιο κλάδο της ζυθοποιίας». Σύμφωνα με τον διευθυντή της ομάδας της Ferrari, ασπάζεται η Scuderia πολλές κοινές αξίες με την ισπανική επιχείρηση, όπως για παράδειγμα τον σεβασμό στην παράδοση και την τέχνη της παραγωγής ενός ποιοτικού προϊόντος.

«Η Estrella Galicia 0,0 είναι εκτός των άλλων εδώ και πολλά χρόνια παρούσα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (π.χ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας) και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους νέους αγωνιζόμενους, κάτι που αποτελεί άλλο ένα κοινό σημείο», συμπλήρωσε ο Ιταλός. Γι αυτό και θα εμφανίζεται η μάρκα πλέον ως «επίσημη μπύρα» της Ferrari.

H ισπανική ζυθοποιία ήταν χορηγός του Σάινθ και στη McLaren.

O διευθύνων σύμβουλος της Estrella Galicia, Ιγκνάσιο Ριβέρα, τόνισε με τη σειρά του τα εξής: «Ο δεσμός μας βασίζεται σε κοινές αξίες όπως το πάθος, η επιδίωξη για κορυφαίες επιδόσεις και η παραδοσιακή μας επιδεξιότητα».

Ο Ριβέρα υπογράμμισε τη χαρά του που θα συνεργαστεί η εταιρεία του με «την πιο επιτυχημένη ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στη Formula 1», με την οποία θα βιώσουν από κοινού «σπουδαίες στιγμές». Όμως και ο Σάινθ ευχαρίστησε την Estrella Galicia με ένα μήνυμα στο Twitter «προς όλους σε αυτή την σπουδαία οικογένεια για την άνευ όρων υποστήριξή τους μετά από τόσα πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!