Χάμιλτον για Γκασλί: «Φανταστικός, νίκησε όλες τις κορυφαίες ομάδες»

Gazzetta team
Χάμιλτον για Γκασλί: «Φανταστικός, νίκησε όλες τις κορυφαίες ομάδες»
Ο Λιούις Χάμιλτον χαρακτήρισε φανταστικό το αποτέλεσμα για τον Γκασλί και δήλωσε ότι χάρηκε με την επιτυχία του, επειδή απολύθηκε από τη Red Bull όμως τελικά νίκησε όλες τις κορυφαίες ομάδες.

Σαν πραγματικός τζέντλεμαν συμπεριφέρθηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά το Γκραν Πρι Ιταλίας. Ο Βρετανός αποδέχθηκε την ποινή που του στέρησε τη νίκη, ενώ συνεχάρη τον νικητή Πιερ Γκασλί. «Πρέπει να απευθύνω στον Πιερ τεράστια συγχαρητήρια. Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα γι αυτόν», ανέφερε ο Χάμιλτον και άφησε μία σπόντα για τη Red Bull λέγοντας τα εξής: «Εχω δει, τι υποχρεώθηκε να περάσει, όταν απολύθηκε από μία κορυφαία ομάδα. Και τώρα νίκησε αυτός τις κορυφαίες ομάδες. Είναι απλά φανταστικό να βλέπεις, πώς επέστρεψε το χτύπημα. Χαίρομαι γι αυτόν».

Όπως είναι γνωστό, ο Γκασλί βρισκόταν πέρυσι στη Red Bull και υποβιβάστηκε στα μέσα της χρονιάς στην τότε Toro Rosso και νυν Alpha Tauri λόγω ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο αντικαταστάτης του Άλεξ Άλμπον δεν τα πάει πάντως εφέτος καλά και ήδη ακούγεται ότι ενδέχεται να επιστρέψει ο Γάλλος στη Red Bull. Σίγουρα, μία νίκη όπως αυτή στη Μόντσα θα αναθερμάνει τα συγκεκριμένα σενάρια, αν και οι υπεύθυνοι της Alpha Tauri δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι ο Γκασλί νιώθει πολύ όμορφα στην ομάδα τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!