Στην κορυφή οι Mercedes στο FP1 της Ισπανίας

Πέτρος Σηφαλάκης
Στην κορυφή οι Mercedes στο FP1 της Ισπανίας
Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης ξεκινάνε με τον Μπότας και τον Χάμιλτον ταχύτερους από όλους, δηλαδή χωρίς εκπλήξεις.

Αναμενόμενα αποτελέσματα για την πρώτη περίοδο δράσης της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης. Οι δύο Mercedes κατάφεραν να απέχουν πολύ από τους υπόλοιπους, με τον Βαλτέρι Μπότας στην πρώτη θέση και τον Λιούις Χάμιλτον να βρίσκεται πίσω του για περίπου μισό δέκατο του δευτερολέπτου. Από την άλλη ο Μαξ Φερστάπεν που είναι τρίτος, έχει διαφορά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο από τη δεύτερη Mercedes.

Τέταρτος ο Σαρλ Λεκλέρ και πέμπτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δίνοντας στη Ferrari μια μικρή ελπίδα ότι σε αυτό τον αγώνα, ίσως καταφέρουν να κάνουν κάποια πράγματα. Γκροζάν, Πέρεθ, Άλμπον, Μάγκνουσεν και Στρολ συμπληρώνουν τη δεκάδα. Άξιο αναφοράς ότι οι δύο Racing Point που φέτος έχουν συνηθίσει να βρίσκονται ψηλά, έχουν μέτρια αποτελέσματα. Να πούμε επίσης ότι ο Βαλτέρι Μπότας, στον γρήγορο γύρο του παραλίγο να χτυπήσει με το μονοθέσιό του ένα... πουλί, όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια. Δείτε τα αποτελέσματα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!