Μπινότο: «Να γιατί εκτιμούμε στη Ferrari τον Φέτελ»

Gazzetta team
Μπινότο: «Να γιατί εκτιμούμε στη Ferrari τον Φέτελ»
Ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari αποκάλυψε τους λόγους που χαίρει εκτίμησης στη Scuderia ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ τόνισε ότι ο Γερμανός πιλότος ανυπομονεί να επιστρέψει η Formula 1 σε δράση και να τρέξει πάλι σε αγώνες!

To συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari λήγει στα τέλη της χρονιάς και ο Γερμανός βρίσκεται προς το παρόν στον αέρα σε αντίθεση με τον Σαρλ Λεκλέρ, που τον δέσμευσε για τα επόμενα χρόνια η ιταλική ομάδα. Στα παρασκήνια κυκλοφορεί η φήμη, ότι η Scuderia έχει προτείνει στον Γερμανό την ανανέωση του συμβολαίου του με πολύ ψαλιδισμένες αποδοχές, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θεωρούν τον Φέτελ τελειωμένο και υποστηρίζουν ότι πρέπει να αντικατασταθεί με άλλον πιλότο.

Δουλευταράς ο Φέτελ

Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται σίγουρα ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari, Ματία Μπινότο, που παραμένει θαυμαστής του «Σεμπ» παρά τα λάθη του τελευταίου. Ο Μπινότο υποστήριξε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι «ο Σεμπ είναι ένας ειλικρινής και έντιμος άνθρωπος», τόνισε ότι αυτές οι ιδιότητες αρέσουν στη Ferrari και συμπλήρωσε ότι η ομάδα γνωρίζει τις ικανότητες του Γερμανού οδηγού και τις εκτιμά ιδιαίτερα.

O Φέτελ με το νέο μονοθέσιο της Ferrari.

To μέλλον του Φέτελ στη Ferrari παραμένει μεν ακόμη αβέβαιο, ωστόσο ο χαρακτήρας του θα μπορούσε να γύρει τη ζυγαριά υπέρ ενός νέου συμβολαίου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπινότο στον τηλεοπτικό σταθμό ‘’Sky’’ για τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, «αγαπά τη δουλειά του. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που τον εκτιμούμε τόσο πολύ στη Ferrari».

Οι οδηγοί θέλουν δράση

Ο Μπινότο ρωτήθηκε επίσης, αν αυτό το αναγκαστικό διάλειμμα κάνει κακό στον Φέτελ, ειδικότερα σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα σχετικά με τη συνεργασία του με τη Scuderia και απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι αυτή η διακοπή δεν αρέσει σε κανέναν οδηγό. Καθένας από αυτούς αγαπά τα μηχανοκίνητα σπορ. Πρόκειται για κομμάτι της ζωής τους. Και γνωρίζω, ότι του Σεμπάστιαν του λείπει η κανονικότητα. Του λείπουν οι αγώνες. Θα ήθελε πολύ να επανέλθει πάλι σε δράση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όμως αυτό πρέπει να περιμένει, μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα, όποτε και αν γίνει αυτό».

O Ρος Μπρον.

Το πιο πρόσφατο σενάριο για το νέο καλεντάρι της Formula 1 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αποκάλυψε ο Ρος Μπρον. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Liberty Media και πρώην Νούμερο 1 της Scuderia έκανε λόγο για Γκραν Πρι χωρίς θεατές και με ελεγχόμενη άφιξη των ομάδων, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η ιδέα διπλών αγώνων με διαφορά μίας εβδομάδας μεταξύ τους, καθώς έχουν ήδη αναβληθεί ή ακυρωθεί οι εννέα πρώτοι σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!