SEAT LEON 1.5 eTSI mHEV: «Hola Grecia»

Γιώργος Βαρίνος
SEAT LEON 1.5 eTSI mHEV: «Hola Grecia»
Η τέταρτη γενιά του Seat Leon έφτασε στη χώρα μας και την οδηγούμε στην ήπια υβριδική εκδοχή της με τον turbo κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων και 150 ίππων.

Το ότι το νέο Leon είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο για τη Seat γίνεται άμεσα αντιληπτό, τόσο από την επιτυχημένη εμπορική πορεία του μοντέλου κατά το παρελθόν, όσο και από τη μεγάλη επένδυση σε έρευνα, εξέλιξη αλλά και προβολή που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί η ισπανική μάρκα.
Το νέο μοντέλο έχει όλα τα θεωρητικά εχέγγυα ώστε να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου του: Ένα αισθητικά προσεγμένο και μεγαλύτερο σε διαστάσεις αμάξωμα, το νέο πλαίσιο του ομίλου VW με την ονομασία MQB Evo και, λόγω αυτού, τα πιο σύγχρονα διαθέσιμα μηχανικά μέρη αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.
Τα θεωρητικά του πλεονεκτήματα επεκτείνονται και εκτός της οικογενειακής εστίας του ομίλου της Volkswagen, καθώς το νέο Seat Leon έχει ήδη κερδίσει την διάκριση των πέντε αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP -και μάλιστα με τα πλέον πρόσφατα και αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών. Ταυτόχρονα, μόλις έλαβε και τη διάκριση του Best Buy ευρωπαϊκού αυτοκινήτου για το 2021, από την επιτροπή...

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!