DS 7 Crossback e-Tense 4X4: Αρχοντικό και ολιγαρκές

Γιώργος Βαρίνος
DS 7 Crossback e-Tense 4X4: Αρχοντικό και ολιγαρκές
Επιβλητική παρουσία, 300 ίπποι, κορυφαία άνεση και εξοπλισμός έρχονται πακέτο με χαμηλή ή μηδενική κατανάλωση στο νέο DS 7 Crossback E-Tense 4X4 και μας βάζουν στην πρίζα.

H premium μάρκα του ομίλου PSA, η DS, επένδυσε πάνω στην ιστορική κληρονομιά της άνεσης και της πρωτοτυπίας της Citroen, με δάνειο άλλωστε το όνομα από το πιο ρηξικέλευθο μοντέλο της γαλλικής μάρκας.
Από όλα τα μοντέλα της DS, το 7 Crossback E-Tense 4X4 είναι αυτό που ενσωματώνει με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα πρεσβεύει η μάρκα: Κορυφαία πολυτέλεια και άνεση, πρωτοτυπία και τεχνολογική πρωτοπορία.
Εξωτερικά το νέο DS 7 Crossback E-Tense 4X4 ξεγελά. Δείχνει πολύ κυριαρχικό και ογκώδες, το μήκος όμως των 4,57 μέτρων είναι πολύ μικρότερο από αυτό των περισσότερων μεσαίων μοντέλων της κατηγορίας D. Οι Γάλλοι έχουν καταφέρει, με στιβαρές γραμμές και χάρη στο μεγάλο πλάτος των 1.9 μέτρων, να δημιουργήσουν ένα επιβλητικό SUV, σε διαστάσεις όμως που δεν το καθιστούν απαγορευτικό για την αστική μετακίνηση.
Η τελευταία άλλωστε είναι και αυτή που αναδεικνύει τα θετικά στοιχεία της υβριδικής τεχνολογίας που κρύβει κάτω από το αμάξωμά του το DS 7 Crossback E-Tense 4X4. Με εμβέλεια περίπου 40 χιλιομέτρων αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης σε πραγματικές συνθήκες, με μέγιστη ταχύτητα έως 135 χλμ./ώρα, το αυτοκίνητο θα καλύψει χωρίς κατανάλωση βενζίνης τις ανάγκες μετακίνησης όσων έχουν τη δυνατότητα φόρτισής του είτε στο σπίτι, είτε στην εργασία. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που αυτή η δυνατότητα δεν...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!