γεροΓιοβάισα: Ο Μεντβέντεφ με έπεισε και δε θα χάσει!

γεροΓιοβάισα: Ο Μεντβέντεφ με έπεισε και δε θα χάσει!
Ο γεροΓιοβάισα είδε στην αναμέτρηση με τον Τσιτσιπά έναν Μεντβέντεφ έτοιμο για την υπέρβαση και κόντρα στον Ναδάλ έχει το πάνω χέρι!

Και ποιος να μας πιστέψει σύντροφοι... Και τι δεν θα έδινα να είναι ο Τσιτσιπάς στον τελικό, αλλά ο Μεντβέντεφ ήταν πιο προσηλωμένος στο στόχο του. Ναι, εκεί στο 1-1 ήθελα να ανεβάσω κείμενο νίκης και αποθέωσης, αλλά ο Ρώσος πατριώτης μου τα χάλασε. Ισως, η φιλοσοφία των Σαολίν ήταν σύμμαχος του Μεντβέντεφ, ο οποίος απέναντι στον Ναδάλ είναι έτοιμος να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις.

Τεράστιο το βάρος της ευθύνης, αφού πρέπει να αποδείξει πολλά. Θα πρέπει να στεφθεί πρωταθλητής στη Μελβούρνη ελέω της απουσίας του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ρώσος σα να δίνει μάχη με τους δαίμονες του κάποιες στιγμές, ωστόσο εδώ που έφτασε δύσκολα θα λυγίσε. Ναι, ο Ναδάλ είναι πιο έτοιμος για τον τελικό, έχει την εμπειρία, σούπερ κλάση. Θα κάνει τα πάντα για το 21ο Grand Slam και το πρώτο του Αυστραλιανό Όπεν από το 2009. Αλλα ο γεροΓιοβάισα δε βλέπει να τα καταφέρνει. Η νίκη του Μεντβέντεφ τιμάται στη bwin στο 1.55.

Με το μέρος του Ναδάλ η παράδοση, ο οποίος σε τέσσερις αναμετρήσεις μετράει 3 νίκες, οι δύο μάλιστα σε τελικό (US Open 2019, Masters Μόντρεαλ 2019). Σας είπα όμως, ο Ρώσος θα μπει δυνατά, θα βγάλει πάθος, νεύρο, του πάει η σκληρή επιφάνεια και πιστεύω πως θα κερδίσει και το πρώτο σετ, γεγονός που προσφέρεται στο 1.57.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!