Μια μοτοσικλέτα από τον Κιάνου Ριβς! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Μια μοτοσικλέτα από τον Κιάνου Ριβς! (vid)
Ο Κιάνου Ριβς λατρεύει τις μοτοσικλέτας και είναι ο εγκέφαλος πίσω από εταιρεία, που έχει τη βάση της έξω από την Καλιφόρνια και παράγει την KRFT-1 με κινητήρα 2032 κυβικών και τιμή εκκίνησης τα 93 χιλιάδες δολάρια.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι ηθοποιοί που είναι λάτρης του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας ή και των δύο. Ο Κιάνου Ριβς δείχνει αγάπη σε αμφότερα και μάλιστα στους δύο τροχούς έχει και επιχείρηση! Ο λόγος για την εταιρεία Arch Motorcycles, πίσω από την οποία βρίσκεται ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Η εν λόγω φίρμα έχει τη βάση της έξω από την Καλιφόρνια και κατασκευάζει την KRGT-1, η οποία έχει έναν κινητήρα 2032 κυβικών και τιμή εκκίνησης τις 93 χιλιάδες δολάρια. Όσο για την επιχείρηση που ξεκίνησε ο... «Νίο» (όπως έγινε γνωστός μέσα από το Matrix), αυτό έγινε με τον εδώ και πολλά χρόνια φίλο του, Γκαρντ Χόλινγκερ, για να φτάσει το δίδυμο να είναι αυτή τη στιγμή πετυχημένο.

Μάλιστα, οι μοτοσικλέτες φτιάχνονται από τα δικά τους χέρια, ενώ η εταιρεία χρησιμοποιεί πάνω από 200 μεμονωμένα εξαρτήματα. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον δίλιτρο κινητήρα, αποδίδει πάνω από 120 ίππους και η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!