Η αποθέωση στον Ψινάκη και οι άτυχες στιγμές (pics & vids)

Νίκος Τσιώκος
Η αποθέωση στον Ψινάκη και οι άτυχες στιγμές (pics & vids)
Ο Ηλίας Ψινάκης αποθεώθηκε από τους οπαδούς στο βάθρο του Μαραθώνα, όπου είχε τις δύο στιγμές της βραδιάς, καθώς του έπεσε το ειδικό μετάλλιο, καθώς και το ένα από τα τρόπαια.

Μόνο χαρούμενος μπορούσε να είναι ο Ηλίας Ψινάκης, με την ολοκλήρωση του πρώτου εν Ελλάδι Gymkhana. Ο δήμαρχος Μαραθώνα ανέβηκε στο βάθρο για να δώσει ειδικό μετάλλιο στον Κεν Μπλοκ και να βραβεύσει τους τρεις πρώτους της κατηγορίας RWD. Ωστόσο, είχε δύο άτυχες στιγμές, που ήταν και οι στιγμές της βραδιάς.

Τόσο το μετάλλιο, όσο και το τρόπαιο, το οποίο πήγαινε στον τρίτο της κατάταξης, Ντάνι Κρος. Ωστόσο, ο ίδιος αντιμετώπισε με χαμόγελο την περίσταση και πώς να μην το κάνει, όταν κάποιοι του ζητούσαν ακόμα και λόγο, ενώ τον αποθέωναν χαρακτηρίζοντάς τον «δημαρχάρα»!

Όπως και να έχει το... πράγμα, δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά την απονομή στους Άνταμ Έλντερ και Λουκ Γούντχαμ, τη στιγμή που το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Τέλος, να σημειώσουμε ότι πολλοί απ' το κοινό έφεραν στο... φως παλιές ατάκες του, όπως το «Θεά, Θεά!» και πολλές άλλες, τη στιγμή που δεν έλειψαν και οι κακοπροαίρετοι σχολιασμοί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!