Έκανε το τατουάζ ο Αμπιτεμπούλ, τίμησε το στοίχημα με τον Ρικάρντο (vid)

Έκανε το τατουάζ ο Αμπιτεμπούλ, τίμησε το στοίχημα με τον Ρικάρντο (vid)
Ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ εκπλήρωσε το περιβόητο στοίχημα που είχε βάλει με τον Ντάνιελ Ρικάρντο και έκανε το τατουάζ που είχε υποσχεθεί.

Το 2020 ο Ντάνιελ Ρικάρντο αγωνιζόταν για την ομάδα της Renault έχοντας για αφεντικό τον Σιρίλ Αμπιτεμπούλ πριν αποχωρήσει για λογαριασμό της McLaren φέτος. Η γαλλική ομάδα φέτος ονομάζεται Alpine και ο Αμπιτεμπούλ δεν βρίσκεται πλέον στην ίδια θέση όντας μακριά από τη Formula 1.

Οι δυο τους είχαν βάλει στοίχημα την περασμένη σεζόν πως αν ο Ρικάρντο κατακτήσει βάθρο, ο Αμπιτεμπούλ θα κάνει τατουάζ της επιλογής του. Πράγματι, ο Αυστραλός κατέκτησε την 3η θέση στον αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ κι έφερε τον επικεφαλής της Renault σε δύσκολη θέση.

fgd

Μετά από 12 μήνες, ήρθε η ώρα ο Αμπιτεμπούλ να εκπληρώσει τους όρους του στοιχήματος. Ο Ρικάρντο δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Γάλλο να επιλέγει το σχέδιο που θα κάνει και φυσικά το μέρος.

Ο πλέον οδηγός της McLaren δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπά σε γέλια, ειδικά όταν ο Σιρίλ τηλεφωνεί στη γυναίκα του, τονίζοντας πως: «Το να διαπραγματεύεσαι συμβόλαιο με οδηγούς είναι πιο εύκολο».

Δείτε το βίντεο με τον Αμπιτεμπούλ να κάνει το πολυαναμενόμενο τατουάζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!