Η μεγάλη επιστροφή του Φλάβιο Μπριατόρε (vids)

Πάνος Σεϊτανίδης
Η μεγάλη επιστροφή του Φλάβιο Μπριατόρε (vids)
Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ετοιμάζει νέα συνεργασία στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ένα βήμα πριν τη μεγάλη επιστροφή του στη Formula 1, βρίσκεται ο Φλάβιο Μπριατόρε! Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα συνδεθεί με μία συγκεκριμένη ομάδα αλλά γενικότερα με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ο Ιταλός ανέβασε στο Instagram ένα ενδιαφέρον video… πρόγευση για όσα θα μάθουμε προσεχώς, στο οποίο δείχνει να ολοκληρώνεται μία συνάντηση άρα να προκύπτει και μία συμφωνία, με τον CEO της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Αφού η κάμερα διασχίζει το τραπέζι όπου βλέπουμε αρκετούς εκπροσώπους των δύο πλευρών, ο περιχαρής Ντομενικάλι λέει: «Μείνετε συντονισμένοι, θα υπάρχει πολλή διασκέδαση στην επόμενη σεζόν της F1».

Και ο Μπριατόρε έχει τον επίλογο: «Νέα ενέργεια, νέα δυναμική, νέος ενθουσιασμός. Formula 1».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιστροφή του δαιμόνιου επιχειρηματία δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ή τη διοίκηση κάποιας ομάδας. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε οριστικά όταν έλαβε μόνιμο αποκλεισμό από το σπορ καθώς κρίθηκε πως αυτός ενορχήστρωσε το «Crash-Gate», το σκάνδαλο της Σιγκαπούρης.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα του 2008 στη Μαρίνα Μπέι, ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ έστειλε τη Renault R28 στις μπαριέρες προκαλώντας την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα. Αυτό ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του teammate του και τελικού νικητή του αγώνα, Φερνάντο Αλόνσο.

Μπορεί λίγο αργότερα να άρθηκε η ποινή και να… αποκαταστάθηκε το όνομα του Μπριατόρε, όμως αυτός δεν επέστρεψε ποτέ σε ενεργό ρόλο σε κάποια ομάδα. Αντί αυτού, συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη του πορεία ως επιχειρηματίας που ειδικεύεται σε νυχτερινά κέντρα (βλέπε: Billionaire) ενώ έχει πρόσφατα επεκταθεί και στην πολιτική.

Αναμένεται λοιπόν ο Φλάβιο να κινητοποιηθεί σε τομείς παράπλευρους του αγωνιστικού μέρους. Περισσότερα, τις επόμενες ημέρες…

Φωτογραφία: Renault F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!