Ο Χάμιλτον απαντά στη Red Bull για τους ισχυρισμούς πως υποκρίθηκε τραυματισμό στη Μόντσα

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Χάμιλτον απαντά στη Red Bull για τους ισχυρισμούς πως υποκρίθηκε τραυματισμό στη Μόντσα
Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για το αντίκτυπο που είχε το ατύχημα ανάμεσα σε εκείνον και τον Μαξ Φερστάπεν, με τον πίσω δεξί τροχό της Red Bull να τον χτυπά στο κεφάλι.

Ο οδηγός της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, είχε μια πολύ τρομακτική στιγμή στην επαφή με τον Μαξ Φερστάπεν στο GP Ιταλίας, με το πίσω δεξί ελαστικό της Red Bull να τον χτυπά στο κεφάλι, προτού οι δύο οδηγοί καταλήξουν στην αμμοπαγίδα και στην εγκατάλειψη. Ευτυχώς για τον ίδιο, το Halo του έσωσε τη ζωή, σε μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές στο 2021.

Στο πλαίσιο του GP Ρωσίας, ο Χάμιλτον ρωτήθηκε σχετικά με το πόσο τον επηρέασε το χτύπημα που είχε από το ελαστικό της RB16B. «Ευτυχώς δεν είχα κάτι σοβαρό. Ήμουν πολύ τυχερός, καθώς είχα την φυσιοθεραπεύτριά μου την Άντζελα (Κάλεν) μαζί μου όλη την εβδομάδα. Κανονικά έπρεπε να γυρίσει σπίτι της, όμως έκατσε μαζί μου όλη την εβδομάδα. Έκανα θεραπεία, αρκετή γιόγκα και κατάφερα να κάνω ασκήσεις στο γυμναστήριο. Νιώθω καλά και τυχερός».

H απάντηση στη Red Bull

Ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Χέλμουτ Μάρκο, ισχυρίστηκε πως ο Χάμιλτον μεγαλοποίησε την επαφή και το κατά πόσο τραυματίστηκε στο ατύχημα στην Μόντσα.

Ο Χάμιλτον θέλησε να απαντήσει στον Μάρκο: «Δεν δίνω σημασία στο τι λέει ο καθένας. Είναι λογικό πιστεύω πως όταν ένα μονοθέσιο σε χτυπά στο κεφάλι δεν νιώθεις πολύ καλά μετά. Μετά τον αγώνα είχα αρκετούς πόνους και πήγα για εξετάσεις. Δούλεψα με την Άντζελα πολύ μετά το τριήμερο και έκανα επιπλέον εξετάσεις. Δούλεψα αρκετά μέσα στην εβδομάδα και έκανα και βελονισμό. Ποτέ δεν είπα πως πέθαινα. Φυσικά μπορούν τα πάντα να συμβούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Αλλά το αφήνω πίσω μου και κοιτάω μπροστά».

Ο Φερστάπεν δέχτηκε ποινή 3 θέσεων στην εκκίνηση του GP Ρωσίας και αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Χάμιλτον για να κερδίσει τον 15ο αγώνα του 2021.

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!