Ο Μορμπιντέλι δεν περίμενε να εκκινήσει το GP Αγίου Μαρίνου

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Μορμπιντέλι δεν περίμενε να εκκινήσει το GP Αγίου Μαρίνου
Ο αναβάτης της Yamaha, Φράνκο Μορμπιντέλι, πιστεύει πως ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνον που αγωνίστηκε στο GP Αγίου Μαρίνου, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

O Φράνκο Μορμπιντέλι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο GP Αγίου Μαρίνου, έπειτα από πολύμηνη απουσία του. Ο Ιταλός πραγματοποίηση εγχείρηση στο γόνατο και έμεινε εκτός αγωνιστικής από το GP Ολλανδίας τον Ιούνιο. Στην επιστροφή του, ο Μορμπιντέλι έγινε εργοστασιακός οδηγός της Yamaha και πήρε τη θέση του Μάβερικ Βινιάλες που μετακόμισε στηv Aprilia.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο «Μόρμπιντο» αποκάλυψε πως δεν ήταν καθόλου εύκολη η επιστροφή του στους αγώνες. «Ήταν ένα καλό τριήμερο για εμένα, μου έκανε καλό που οδήγησα τη μοτοσικλέτα με μια νέα ομάδα. Όμως το γόνατό μου δεν έχει αναρρώσει ακόμα. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα, γιατί το πρωί στο ζέσταμα δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Όμως με την αδρεναλίνη του αγώνα και παυσίπονα τα καταφέραμε και με καλό ρυθμό. Είναι θετικό γιατί μαθαίνω ακόμα τη μοτοσικλέτα και ακόμα αναρρώνω από τον τραυματισμό μου. Πήρα όμως πολλές πληροφορίες για τον τρόπο οδήγησης και εκτίμησα περισσότερο την M1».

Ο Μορμπιντέλι ξεκίνησε τον αγώνα από τη 16η θέση και ολοκλήρωσε στη 18η. Μάλιστα έδινε μάχη καθ’όλη τη διάρκειά του με τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Image credit: Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!