Βόλφ: «Ζούμε την πιο συναρπαστική σεζόν των τελευταίων ετών»

Βόλφ: «Ζούμε την πιο συναρπαστική σεζόν των τελευταίων ετών»
Ο επικεφαλής της Mercedes Τότο Βόλφ απολαμβάνει τη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα, όμως προειδοποιεί ότι η ομάδα του είναι σε καλύτερη κατάσταση για το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η φετινή μάχη για το πρωτάθλημα στη Formula 1 είναι από τις πιο συναρπαστικές των τελευταίων ετών, με τις Mercedes και Red Bull Racing να μας έχουν χαρίσει έως τώρα άπλετο θέαμα και μάχες που θα αποτελούν επίκεντρο συζητήσεων για πολλά χρόνια. Οι ισορροπία ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα άλλαζε συνεχώς στο πρώτο μισό του 2021 και η διαφορά ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας έπειτα από 11 αγώνες είναι μόλις 8 βαθμοί. Η Red Bull Racing έχει 6 νίκες φέτος, δύο περισσότερες από τη Mercedes, που δυσκολεύτηκε να εκμεταλλευτεί τις πλήρεις δυνατότητες του φετινού της μονοθεσίου.

Λίγα 24ωρα πριν από την επιστροφή της Formula 1 στη δράση, ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βόλφ, μίλησε για τη φετινή μάχη του τίτλου και την τωρινή κατάσταση της ομάδας του. «Η φετινή χρονιά είναι από τις πιο συναρπαστικές των τελευταίων ετών. Η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στη δουλειά μας έπειτα από μερικές εβδομάδες μακριά από την πίστα. Γνωρίζουμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν είναι δεδομένο σε μια σεζόν με τόσες ανατροπές. Είμαστε στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος οδηγών και κατασκευαστών και η W12 είναι πολύ πιο δυνατή έπειτα από τις αναβαθμίσεις που φέραμε στο Σίλβερστον».

Ο Βόλφ αναφέρθηκε στο θρυλικό Σπα το οποίο η Formula 1 θα επισκεφθεί για το GP Βελγίου, όπου η Mercedes έχει κερδίσει μόλις 4 φορές στην υβριδική εποχή του σπορ. «Το Σπα είναι μια πίστα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, μια από τις πιο αγαπημένες πίστες με θρυλικές στροφές και σημεία στην πίστα όπου οι οδηγοί πηγαίνουν με τέρμα γκάζι. Είναι μια πολύ απαιτητική πίστα για το μονοθέσιο και τον οδηγό και ο καιρός στο Σπα αποτελεί πάντα έναν απρόβλεπτο παράγοντα. Είναι η τέλεια πίστα για να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν».

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!