Το νέο Qashqai έφτασε στις εκθέσεις της Nissan

Κώστας Παστρίμας
Το νέο Qashqai έφτασε στις εκθέσεις της Nissan
Η νέα γενιά του Qashqai βρίσκεται στις εκθέσεις της Nissan με τιμές που ξεκινούν από 24.490 ευρώ

Πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε επίσημα η 3η γενιά του Nissan Qashqai και πλέον τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν φτάσει στις εκθέσεις της ιαπωνικής εταιρείας ανά την Ελλάδα. Το ιδιαίτερα επιτυχημένο crossover, που μέχρι τώρα στην πορεία του έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως και σχεδόν 40 χιλιάδες στην Ελλάδα, καθόρισε εν πολλοίς την κατηγορία όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007.

qashqai

Η νέα γενιά του Qashqai ακολουθεί τη συνταγή της επιτυχίας των δύο προηγούμενων, ενώ ταυτόχρονα είναι αναβαθμισμένο ποιοτικά και ενσωματώνει πολλή τεχνολογία. Οι διαστάσεις του έχουν αυξηθεί, με προφανές κέρδος στους χώρους για τους επιβάτες, που θα δουν να τους περιβάλλουν πολύ καλής ποιότητας υλικά.

qashqai

Το νέο Qashqai έχει 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις και εφοδιάζεται με τον βενζινοκινητήρα 1,3 DiG-T, που περιλαμβάνει ήπια υβριδική τεχνολογία και αποδίδει είτε 140 είτε 160 ίππους. Υπάρχει και η έκδοση e-POWER, με το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό Nissan LEAF.

Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai

qashqai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!