LIVE TV: Η 1η μάχη του Μαρκογιάννη στην Ίμολα για την F4!

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η 1η μάχη του Μαρκογιάννη στην Ίμολα για την F4!
Ο ταλαντούχος οδηγός εκπροσωπεί την Ελλάδα στο συναρπαστικό θεσμό της Ιταλικής Formula 4 powered by Abarth

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη, που αυτό το Σαββατοκύριακο εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στις μάχες της Ιταλικής Formula 4 powered by Abarth που διεξάγονται στη θρυλική πίστα της Ίμολα!

Εκεί διεξάγεται ο τέταρτος γύρος του άκρως ανταγωνιστικού θεσμού – του θεσμού όπου γεννιούνται οι θρύλοι! Μετά τις εντυπωσιακές αναρριχήσεις στο Πολ Ρικάρ της Γαλλίας και τα πολύτιμα μαθήματα στη Βαλελούνγκα της Ιταλίας, αυτή τη φορά ο 16χρονος καλείται να δαμάσει μία πολύ απαιτητική πίστα.

Κι αυτό, σε ένα grid 30 μονοθεσίων, με οδηγούς από μεγάλες ακαδημίες και γόνους οδηγών-θρύλων, όπως είναι ο γιος του Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, Σεμπάστιαν.

Georgis Markogiannis

Ο Μαρκογιάννης που αγωνίζεται με χρώματα της ιταλικής ομάδας CRAM Motorsport, θα παραταχθεί στην 22η θέση στο grid του Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari, για τον αγώνα του Σαββάτου που είναι ο πρώτος εκ των τριών που θα γίνουν εκεί (οι άλλοι δύο την Κυριακή).

Η εκκίνηση του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:10 ώρα Ελλάδας και ο νικητής θα προκύψει μετά από μονομαχίες διάρκειας 30 λεπτών + 1 γύρο. Μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες του οδηγού μας, LIVE, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!