Κουαρταραρό: «Το Άσεν μάς ταιριάζει»

Κουαρταραρό: «Το Άσεν μάς ταιριάζει»
Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε ο Φάμπιο Κουαρταραρό προς τους αντιπάλους του λίγα 24ωρα πριν από το GP Ολλανδίας.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό οδεύει στον ένατο αγώνα της φετινής χρονιάς έπειτα από ακόμα ένα πετυχημένο αποτέλεσμα στο Σάχσενρινγκ. Το Σάββατο κατέκτησε τη 2η θέση και την Κυριακή περιορίστηκε στη θέση του βάθρου. Όμως αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού τερμάτισε μπροατά από τον δεύτερο Ζοάν Ζαρκό.

Τώρα το MotoGP ταξιδεύει στο ΤΤ Άσεν για το GP Ολλανδίας, το οποίο απουσίασε από το καλεντάρι το 2019 λόγω της πανδημίας της Covid-19. Το σιρκουί έχει πολλές γρήγορες στροφές και προσφέρεται για θεαματικούς αγώνες όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν.

Ο Κουαρταραρό τώρα πιστεύει πως η πίστα θα ταιριάξει στα χαρακτηριστικά της Yamaha M1 και αναμένει να είναι πολύ δυνατός αυτό το αγωνιστικό τριήμερο. «Στο MotoGP χρειάζεσαι ταχύτητα σταθερότητα. Φέτος έχουμε και τα δύο στην απόδοσή μας. Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο θα οδηγήσουμε στο ΤΤ Άσεν, το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου σιρκουί. Επιπλέον βολεύει πάρα πολύ τα χαρακτηριστικά της Yamaha. Θα ήθελα από τώρα να είναι Παρασκευή, ώστε να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα».

Στη συνέχεια ο Γάλλος τόνισε τη σημασία του αποτελέσματος που πήρε στο GP Γερμανίας. «Ένιωσα πολύ καλά με το βάθρο στο Σάχσενρινγκ σε μια πίστα όπου δυσκολευτήκαμε από την Παρασκευή. Το να είμαστε στο βάθρο έπειτα από ένα δύσκολο τριήμερο μας κάνει να νιώθουμε ακόμα καλύτερα για το μέλλον της φετινής χρονιάς».

Ο Κουαρταραρό προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών έχοντας 131 βαθμούς. Η διαφορά του από τον δεύτερο Ζοάν Ζαρκό είναι στους 22 και σκοπεύει να τη διευρύνει ακόμα περισσότερο στην Ολλανδία.

Μην χάσετε όλη τη δράση του MotoGP GP Ολλανδίας στο Gazzetta, όπως επίσης και τα LIVE στις κατατακτήριες και στον αγώνα.

Image credit: Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!