Η Νικολ Νικολη
09/05/2022
ΤΕΝΝΙΣ

Η 16χρονη Νικόλ Νίκολη τα κατάφερε για την «Πίστη»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις στο ΟΑΚΑ, ο οποίος είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «Πίστη» που υποστηρίζει τα παιδιά με καρκίνο. To πρώτο βραβείο στο GWomen για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού αγώνα.

Το ελληνικό τένις ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη σπουδαία πορεία που συνεχίζουν να χαράζουν τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη. Ένα από τα ονόματα που ενδέχεται να μας απασχολήσει στο μέλλον είναι και αυτό της Νικόλ Νίκολη, η οποία προχώρησε σε μία σπουδαία ενέργεια, διοργανώνοντας φιλανθρωπικό αγώνα τένις για τον παιδικό καρκίνο.

«Ηθελα κάπως να βοηθήσω και προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το τένις που ασχολούμαι και το αγαπώ πάρα πολύ, ως όχημα για να βοηθήσω τα παιδιά που το έχουν ανάγκη», είχε πει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο GWomen η μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Νικόλ Νίκολη η οποία κατάφερε και συγκέντρωσε περίπου 8.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη».

Τελικά η νεαρή τενίστρια είδε το έργο της να υλοποιείται την Κυριακή (08/05) στο ΟΑΚΑ, με τους αθλητές Θοδωρή Αγγελίνο, Έλενα Χριστοφή, Μάρκο Καλοβελώνη, Άννα Γερασίμου να συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά και να μοιράζουν χαμόγελα. Για την ιστορία στον διπλό αγώνα επίδειξης που διεξήχθη, το ζευγάρι Αγγελίνος – Χριστοφή ήταν αυτό που κέρδισε.

Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές κλήρωσαν και μία ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά, την οποία κέρδισε η Μαίρα Σκαλτσά, ενώ να σημειωθεί ότι το GWomen παρέλαβε το πρώτο βραβείο του για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού αγώνα.

Η Νικόλ Νικολη
Η Νικόλ Νίκολη με την πρόεδρο του συλλόγου «Πίστη» Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη
Η Νικόλ Νίκολη
Η Βάσω Στασινού ambassador του GWomen παρέλαβε το βραβείο από τη Νικόλ για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού αγώνα.
Η Νικόλη Νίκολη
Η Νικόλ Νίκολη με τους γονείς της. Δημήτρη Νίκολη και Δέσποινα Σφέτσου

Η Νικόλ Νίκολη

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον φιλανθρωπικό αγώνα:
1

2

3

4

1235

6

234

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]