Στην πλατεία Συντάγματος διεξήχθησαν οι μεγάλοι τελικοί γυναικών και ανδρών στο ATHENS GOLDEN CUP, σε μια εγκατάσταση κατάμεστη από κόσμο, το βράδυ της Κυριακής. Στις γυναίκες οι Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου, η ομάδα που στηρίζει φέτος η chillbox, νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-16) τις Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη. Τους αγώνες beach volley για το “Athens Golden Cup” κάλυψε Live από το Σύνταγμα η ΕΡΤ3.

Η chillbox χορηγεί την προσπάθεια των δύο αθλητριών ώστε να εξασφαλιστούν οι βέλτιστες αγωνιστικές συνθήκες ενώ μέσω αυτής της χορηγίας στοχεύει στην ανάδειξη ενός δραστήριου και ενεργoύ τρόπος ζωής επιδιώκοντας να ωθήσει τα νέα παιδιά να εμπλακούν όλο και περισσότερο σε αθλητικές δραστηριότητες.

Λίγα λόγια για την Chillbox
H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 41 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό

Instagram Facebook TikTok

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]