Η Νόρα Δράκου

Νόρα Δράκου: «Απωθημένο ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο, αυτό με κρατά»

Δημήτρης Ντζάνης

Η Νόρα Δράκου φιλοξενήθηκε στο Podgazzt με αφορμή το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης στο οποίο ανακηρύχθηκε η κορυφαία αθλήτρια.

Η Νόρα Δράκου τον Φεβρουάριο 30άρησε, αλλά συνεχίζει να αποτελεί μια σταθερή αξία για τη γυναικεία κολύμβηση στη χώρα μας. Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού με βάση τα 28.25 στα 50μ. ύπτιο ανακηρύχθηκε κορυφαία αθλήτρια του χειμερινού πρωταθλήματος όπεν κατηγορίας στο ΟΑΚΑ, έχοντας ακόμα σε ατομικό επίπεδο την πρωτιά στα 100μ. ελεύθερο (56.53) και στα 50μ. ελεύθερο (25.57).


Η αθλήτρια από την Πάτρα, με αφορμή το χειμερινό πρωτάθλημα άνοιξε το Podgazzt της Δευτέρας (28/2) και εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο της απωθημένο.
«Είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω, λίγο η τύχη, λίγο η προπόνηση δεν μου έχουν επιτρέψει να το πάρω. Πραγματικά είναι απωθημένο και για αυτό συνεχίζω, γι αυτό έχω δώσει πολύ μεγάλη βάση στα 50μ. ύπτιο, έτσι βγήκε αυτή η επίδοση τώρα. Θα το προσπαθήσω, ίσως βγει το καλοκαίρι στη Ρώμη, γιατί ξέρω πως ηλικιακά είναι η τελευταία ή προτελευταία μου ευκαιρία» είπε η Νόρα Δράκου.

Δράκου

Άλλαξε ημερομηνίες το «Ακρόπολις»

Το τριήμερο 13-15 Μαΐου θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ Κολύμβησης «Ακρόπολις», που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3-5 Ιουνίου. Η αλλαγή των ημερομηνιών, οφείλεται στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών, από 18 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου στη Βουδαπέστη.


Μπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ στο Spotify

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]