gwomensummit
18/11/2022

1ο GWomen Summit: Σε μη κερδοσκοπικά σωματεία τα έσοδα του συνεδρίου

Το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta και το Gazzetta Women έχει ως στόχο να προωθήσει το μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και της ισότητας στον αθλητισμό. Παράλληλα, όμως, θια βοηθήσει και μη κερδοσκοπικά σωματεία να συνεχίσουν να υπάρχουν και να προσφέρουν.

Το συνέδριο του Gwomen έχει στόχο να ακουστούν οι φωνές όλων των γυναικών του αθλητισμού και να προωθήσει το μήνυμα της ισότητας και της ενδυνάμωσης για όλες και όλους. Παράλληλα, όμως, θα γίνει και ένα μέσο βοήθειας μη κερδοσκοπικών συλλόγων, οι οποίοι με τη στήριξή μας θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς.

Τα έσοδα του συνεδρίου, από τα εισιτήρια που θα πωληθούν, θα διατεθούν στα μη κερδοσκοπικά σωματεία «Δεσμός» και «Eleven Campaign». Οι δύο φορείς θα χρησιμοποιήσουν τα έσοδα ώστε να διοργανώσουν κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις μέσω του αθλητισμού, με βασικό πυλώνα την ισχυρή γυναικεία παρουσία στον χώρο και την ισότητα σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, με τα χρήματα αυτά τα δύο σωματεία θα καλύψουν ανάγκες από τον σύλλογο «Πορφύρα» και του «Τζάμπολ Αγάπης».

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα θα κρατηθούν πρακτικά από το GWomen Summit, θα κατηγοριοποιηθούν και θα δομηθούν για να δημιουργηθεί η βάση για το πλάνο που θα ακολουθήσει έτσι ώστε να δημιουργηθούν working groups με στόχο την οργάνωση των δράσεων γύρω από την γυναίκα, τον αθλητισμό και την κοινωνία. Όλο τον χρόνο θα γίνονται δράσεις, από τα δύο σωματεία, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα κρατώντας και αναλύοντας δεδομένα για να υπάρξουν μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας για το 1ο Women's sport summit από το Gwomen ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]