F1 - Νόρις: «Συναρπαστικό να μάχεσαι για την pole στη Σουζούκα»

F1 - Νόρις: «Συναρπαστικό να μάχεσαι για την pole στη Σουζούκα»
Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing έμεινε ευχαριστημένος από την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές της Σουζούκα και την Κυριακή στοχεύει σε μία ακόμα θετική εμφάνιση.

Παρά την μέτρια εμφάνισή της την Παρασκευή, η McLaren Racing κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση το Σάββατο και πήρε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας. Ο Λάντο Νόρις με την MCL38 κατάφερε να πλασαριστεί στην 3η θέση και ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλο οδηγό στους Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ.

Ο Βρετανός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του Q3 ήταν πολύ χαρούμενος με την 3η θέση. «Είναι συναρπαστικό να μάχεσαι για την pole στη Σουζούκα. Δεν είχαμε πάντα αυτή τη δυνατότητα. Είχαμε ένα γρήγορο μονοθέσιο σήμερα και καταφέραμε να παλέψουμε. Έκανα ορισμένους καλούς γύρους, ειδικά στο Q3. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου σήμερα. Είναι ωραίο που ως ομάδα είμαστε και πάλι στις μπροστά θέσεις», είπε στον πρώην οδηγό της F1, Ζαν Αλεζί.

Όσο για το πώς θα προσεγγίσει τον αυριανό αγώνα και αν μπορεί να κερδίσει τις Red Bull, ο οδηγός της McLaren είπε: «Φυσικά και θέλω να είμαι στο βάθρο. Είχαμε ένα καλό τριήμερο μέχρι τώρα, κάναμε σημαντικές βελτιώσεις. Προσπαθούμε να φτάσουμε τις δύο Red Bull, όμως ως ομάδα κάνουν καλή δουλειά. Μπορώ να πω για εμάς πως ξεκινήσαμε καλά το τριήμερο».

Το Grand Prix Ιαπωνίας θα ξεκινήσει την Κυριακή 7/4 στις 08:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε από τις 07:30 ώρα Ελλάδος το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: McLarenF1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!