F1 - Αυστραλία: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix

F1 - Αυστραλία: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Άλμπερτ Παρκ για το τρίτο Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Αυστραλίας. Ο τρίτος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας έδωσαν μια ιδέα του τι να περιμένουμε σήμερα. Όλα είναι ανοικτά στο σιρκουί πόλης του Άλμπερτ Παρκ, μία διαδρομή πολύ διαφορετική από αυτές των Μπαχρέιν και Σαουδικής Αραβίας.

Από θέση ισχύος και στην Αυστραλία θα ξεκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing. O Ολλανδός κατέκτησε την 35η pole position της καριέρας του με έναν εντυπωσιακό γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές. Δίπλα του θα έχει για μία ακόμη φορά έναν οδηγό της Ferrari, όμως δεν είναι ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο Κάρλος Σάινθ επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στην αγωνιστική δράση και θα δώσει μάχη με τον Φερστάπεν από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Τρίτος θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις της McLaren Racing, o οποίος έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο στο τέλος του Q3. Από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα εκκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρ με τη δεύτερη SF-24, με τον Μονεγάσκο να είναι απογοητευμένος από την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές.

Από την πέμπτη θέση μπροστά στους συμπατριώτες του θα εκκινήσει ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, σε μία ακόμη θετική εμφάνιση του Αυστραλού. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος δέχθηκε ποινή 3 θέσεων για παρεμπόδιση του Νίκο Χούλκενμπεργκ στο Q1.

Στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης συναντάμε τους Τζορτζ Ράσελ με Mercedes και Γιούκι Τσουνόντα με RB. Πίσω τους θα είναι οι δύο οδηγοί της Aston Martin, Λανς Στρολ και Φερνάντο Αλόνσο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνει ο Λιούις Χάμιλτον από τη φτωχή 11η θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Grid Αυστραλίας

Το Grand Prix Αυστραλίας θα ξεκινήσει τα ξημερώματα Κυριακής στις 6:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 5:30 ώρα Ελλάδος για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!