F1 - Το τελευταίο «ταξίδι» του Χάμιλτον με τη Mercedes ξεκίνησε (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - Το τελευταίο «ταξίδι» του Χάμιλτον με τη Mercedes ξεκίνησε (vid)
Ο Βρετανός οδηγός βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι της W15 στις δοκιμές του Μπαχρέιν, το τελευταίο «ασημί βέλος» που θα οδηγήσει στη Formula 1.

Αναμφίβολα το 2024 έχει ιστορική σημασία, καθώς πρόκειται για την τελευταία σεζόν του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes-AMG στη Formula 1. O Βρετανός πήγε στη γερμανική ομάδα το 2013 και μαζί της κατέκτησε έξι παγκόσμιους τίτλους και αμέτρητα ρεκόρ.

Όλες όμως οι όμορφες ιστορίες έχουν τέλος και το 2025 ο Χάμιλτον θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari σε μία κίνηση που τάραξε τα νερά του σπορ. Η είδηση αυτή δεν προκάλεσε σοκ μόνο στην F1 αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν, ο Χάμιλτον ξεκίνησε το τελευταίο του ταξίδι με τη Mercedes-AMG. O Βρετανός τη δεύτερη ημέρα στο Σακχίρ βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι της W15 και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη σεζόν.

Η ευχή τόσο του 39χρονου όσο και της Mercedes και των εκατομμύρια υποστηρικτών του είναι να ολοκληρώσει την πορεία του στη γερμανική ομάδα με έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο. Θα το καταφέρει;

Ακολουθήστε την προσπάθεια του Χάμιλτον και όλη τη δράση από τη δεύτερη ημέρα χειμερινών δοκιμών της Formula 1 στο LIVE του gMotion by Gazzetta με ένα κλικ εδώ.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG F1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!