Τέσσερις φορές πάνω από το όριο ταχύτητας: Συνελήφθη 20χρονος οδηγός στη Λ. Σχιστού (φωτό)

Newsroom
Τέσσερις φορές πάνω από το όριο ταχύτητας: Συνελήφθη 20χρονος οδηγός στη Λ. Σχιστού (φωτό)
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του παραβάτη οδηγού δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.

Δυστυχώς και αυτές τις γιορτές είναι καθημερινό φαινόμενο η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Όπως στην περίπτωση ενός 20χρονου οδηγού, ο οποίο κινείτο με υπερβολικά υψηλή ταχύτητα τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου επί της Λεωφόρου Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής συσκευής (radar) να κινείται με 199 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού. Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

τροχαία
Φωτογραφία: ΕΛΑΣ

Μάλιστα κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ). Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Photo Credits: Ελληνική Αστυνομία

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!