Αυτή είναι η μοναδική Ducati Diavel for Bentley (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η μοναδική Ducati Diavel for Bentley (vid)
Ducati και Bentley συνεργάστηκαν για να παραδώσουν ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής τέχνης σε δύο τροχούς.

Η Ducati συνεχίζει τις συνεργασίες τις με premium κατασκευαστές αυτοκινήτου παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις μοντέλων της αφιερωμένες σε εκρηκτικά αυτοκίνητα. Μετά την Lamborghini λοιπόν σειρά πήρε η Bentley με την οποία η Ducati συνεργάστηκε για να κατασκευάσουν από κοινού μια μοναδική Diavel V4.

Στη διάρκεια της έκθεσης σύγχρονης τέχνης Art Basel στο Μαϊάμι, το Centro Stile Ducati, σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Bentley, παρουσίασαν μια νέα σχεδίαση για αυτή την ιδιαίτερη μοτοσικλέτα, αντλώντας έμπνευση από την Batur από την οποία παίρνει τις κυρίως οριζόντιες γραμμές της πλάγιας όψης.

Ducati

Το πράσινο χρώμα Scarab Green, εκλεπτυσμένο και εκλεπτυσμένο, πλούσιο σε μεταλλικές αποχρώσεις, προέρχεται από την Bentley Mulliner και χρησιμοποιείται σε όλη τη μοτοσικλέτα. Πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Batur ενσωματώνονται σε διαφορετικά μέρη της μοτοσικλέτας. Οι σφυρήλατες ζάντες, που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν για αυτή τη μοτοσικλέτα, θυμίζουν τα σχήματα του αυτοκινήτου αφήνοντας ορατές κάποιες επεξεργασμένες επιφάνειες.

Ducati

Οι πλευρικές εισαγωγές αέρα αντικατοπτρίζουν τη δίχρωμη μπροστινή μάσκα, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στοιχεία της Batur. Το μπροστινό φτερό, το φέρινγκ και η επάνω όψη του ρεζερβουάρ θυμίζουν τις νευρώσεις στο μπροστινό καπό, ενώ η μονοθέσια ουρά, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί με ένα κάθισμα συνοδηγού, παίρνει πολλά στιλιστικά στοιχεία από τον εξολκέα διπλής στρώσης στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ducati

Πολλά από τα εξαρτήματα του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα όπως τα φτερά, το κάλυμμα προβολέων, τα καλύμματα κινητήρα, εξάτμισης και ψυγείου, τα καλύμματα ψυγείου, τα πλαϊνά πάνελ και η ουρά. Η σέλα είναι από αλκαντάρα και συνοδεύεται από κόκκινο δέρμα και το λογότυπο την Bentley.

Η Ducati Diavel for Bentley θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες και επιπλέον 50 μοτοσικλέτες θα κατασκευαστούν αποκλειστικά για τους πελάτες της Bentley Mulliner.

Δείτε τη νέα Ducati Diavel for Bentley

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!