Τι δώρο πήρε ο Πέδρο Ακόστα από την Triumph

Κώστας Παστρίμας
Τι δώρο πήρε ο Πέδρο Ακόστα από την Triumph
O πρωταθλητής Moto2 του 2023 κέρδισε τον τίτλο και μαζί το νέο βραβείο Triumph Triple Trophy.

Το 2023 αποτέλεσε με διαφορά την καλύτερη χρονιά του Πέδρο Ακόστα στην μέχρι τώρα καριέρα του. Ο νεαρός Ισπανός στέφθηκε πρωταθλητής Moto2, υπέγραψε συμβόλαιο με την KTM να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP και εντυπωσίασε στην πρώτη του επαφή με την Tech3 GasGas στις δοκιμές της Βαλένθια.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ακόστα έλαβε ακόμα ένα βραβείο από τους διοργανωτές αφού κέρδισε τον νεοφερμένο τίτλο Triumph Triple Trophy. Το συγκεκριμένο βραβείο έχει να κάνει με την καλύτερη επίδοση των αναβατών στη διάρκεια της χρονιάς Moto2 στους τομείς της προόδου στον αγώνα, στις pole position και στους ταχύτερους γύρους.

Triumph

Ο Ακόστα κατάφερε να εξασφαλίσει το συγκεκριμένο βραβείο από την Μαλαισία κιόλας και μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στη Βαλένθια του παραδόθηκε το βραβείο. Το βραβείο ωστόσο συνοδευόταν και με ένα εντυπωσιακό δώρο που ήταν μια Triumph Street Triple RS 765.

Triumph

Θυμίζουμε ότι η Triumph είναι ο επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής κινητήρων του πρωταθλήματος Moto2 και ουσιαστικά ο κινητήρας της Street Triple 765 είναι εκείνος που χρησιμοποιείται ως βάση για το πρωτάθλημα. Ο νεαρός Ισπανός σχολίασε: «Είμαι ικανοποιημένος που κέρδισα αυτό το βραβείο, είναι μια απίθανη μοτοσικλέτα. Ήρθε η ώρα να βγάλω και εγώ το δίπλωμά μου για να μπορώ να την οδηγώ στο δρόμο. Θα είναι διασκεδαστικό να κάνω μερικές σούζες και μερικά έντο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!