Ο ήχος της Porsche Cayman GT4 RS προκαλεί ανατριχίλα (vid)

Ο ήχος της Porsche Cayman GT4 RS προκαλεί ανατριχίλα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο ήχος της Porsche Cayman GT4 RS προκαλεί ανατριχίλα (vid)
Η Porsche μας ταξιδεύει στην μαγεία της μοναδικής Cayman 718 GT4 RS παρέα με μια μελωδική πανδαισία.

Η Porsche 718 Cayman GT4 RS είναι η πιο ισχυρή και τεχνολογικά προηγμένη Cayman που κατασκευάστηκε ποτέ. Το αυτοκίνητο αντλεί τεχνολογία από τους αγώνες GT και έχει αποδείξει πολλές φορές την ταχύτητά του με αποκορύφωμα τον εκπληκτικό χρόνο 7:04.511 στην «Πράσινη Κόλαση» του Νίρμπουργκρινγκ.

Το εκπληκτικό GT4 RS είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό 6κύλινδρο κινητήρα των 4.0 λίτρων ο οποίος στην ατμοσφαιρική του μορφή αποδίδει 500 ίππους (φτάνει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ.) και 450 Nm ροπής. Οι συγκεκριμένη απόδοση χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις στο αυτοκίνητο που πετυχαίνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα στα 315 χλμ./ώρα.

porsche

Επειδή όμως τα νούμερα πολλές φορές δεν μπορούν να αποτυπώσουν την αίσθηση που αφήνει το αυτοκίνητο στον οδηγό η Porsche δημιούργησε ένα νέο βίντεο που τουλάχιστον καλύπτει την ηχητική εμπειρία. Η κίτρινη Cayman GT4 RS εμφανίζεται να κινείται σε έναν επαρχιακό δρόμο των ΗΠΑ, στο βουνό Ράσμορ στην περιοχή της Νότιας Ντακότα. Πρόκειται για έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών των Αμερικανών με μια απίθανη διαδρομή ανάμεσα σε φαράγγια, δάση και ποτάμια.

porsche

Όπως είναι λογικό, η ηχητική μελωδία του ατμοσφαιρικού 6κύλινδρου κινητήρα είναι ανεπανάληπτη με τον οδηγό να γλιστράει αρμονικά από στροφή σε στροφή. Πάρτε μια γεύση από την μοναδική ακουστική εμπειρία της Porsche Cayman 718 GT4 RS.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!