Η ηλεκτρική Mercedes G-Class θα είναι «αυθεντική G»

Η ηλεκτρική Mercedes G-Class θα είναι «αυθεντική G»

Κώστας Παστρίμας
Η ηλεκτρική Mercedes G-Class θα είναι «αυθεντική G»
Η Mercedes υπόσχεται ότι το ηλεκτρικό της G-Class θα είναι αυθεντικό 4Χ4 

Ο εξηλεκτρισμός της θρυλικής σειράς G-Class της Mercedes-Benz είναι προ των πυλών καθώς η γερμανική μάρκα έχει ανακοινώσει πως μέσα στο 2025 θα προσγειωθεί το νέο EQG. Οι φανατικοί του μοντέλου όλα αυτά τα χρόνια έχουν απολαύσει την σκληροτράχηλη φιλοσοφία του και τις εκπληκτικές εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου που συνδυάζονται άψογα με την πολυτέλεια και την αξιοπιστία της Mercedes-Benz.

Mercedes

Είναι εύλογο λοιπόν οι φίλοι της G-Class να έχουν τις αμφιβολίες τους για την ηλεκτρική έκδοση που ετοιμάζει η Mercedes. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της εταιρείας πάντως οι φανατικοί της G-Class μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι καθώς το νέο 4Χ4 θα έχει τον ίδιο δυναμικό χαρακτήρα με τους προκατόχους του.

Σε ένα πρόσφατο post που έκανε η Mercedes-Benz στο «X» ανάφερε συγκεκριμένα «Η ηλεκτρική G-Class συνδυάζει τα καλύτερα όλων των κόσμων - ανώτερη ηλεκτρική τεχνολογία και εκλεπτυσμένη σχεδίαση - παραμένοντας μια πραγματική G».

Mercedes-Benz

Αυτό σημαίνει ότι η ηλεκτρική EQG αναμένεται να είναι το ίδιο σκληροτράχηλη με τους προκατόχους της παρότι θα είναι πιο... αθόρυβη. Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με 4 ηλεκτροκινητήρες με μεγάλη ισχύ και ροπή που θα συνδυάζεται με ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης και ελέγχου της πρόσφυσης σε όλα τα τερέν.

Mercedes-Benz

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί για τη νέα EQG είναι το G-Turn που θα δίνει τη δυνατότητα στο SUV να κάνει επιτόπιες στροφές 180 μοιρών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!