Στην Ελλάδα η πρώτη παρουσίαση του Ford Ranger Wildtrak X

Στην Ελλάδα η πρώτη παρουσίαση του Ford Ranger Wildtrak X

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα η πρώτη παρουσίαση του Ford Ranger Wildtrak X
Η Ford παρουσίασε στην Αθήνα το εντυπωσιακό της Ranger Wildtrak X.

Στο πλαίσιο της διεθνούς διοργάνωσης International Pick Up Award (IPUA) η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ford παρουσίασε την ειδική έκδοση Ranger Wildtrak X. Πρόκειται για ένα πλούσια εξοπλισμένο Ranger το οποίο έχει αυξημένες Off-Road δυνατότητες και τεχνολογία αιχμής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης το νέο Ford Ranger άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου που συμμετείχαν σε αυτή. Τόσο με την επιβλητική του σχεδίαση, όσο και με τα κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και τις δυνατότητές του εντός και εκτός δρόμου. Το Wildtrak X είναι εξοπλισμένο με τον diesel κινητήρα 2.0 λίτρων EcoBlue ο οποίος αποδίδει 205 ίππους και 500 Nm ροπής.

Ford

Συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, νέο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης και τεχνολογίες αιχμής που το κάνουν ιδανικό όχημα διασκέδασης. Στα ηλεκτρονικά έχει προστεθεί το σύστημα Trail Turn Assist, το οποίο χρησιμοποιεί ένα σύστημα torque vectoring που χρησιμοποιεί τα φρένα για μείωση της ακτίνας στροφής μέχρι και 25% σε περιορισμένους χώρους, καθώς και το Trail Control, που λειτουργεί όπως το cruise control.

Ford

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της επιτροπής κρίσης IVOTY/IPUA, Ζάρλαθ Σουίνι, δήλωσε: «Στην καρδιά της Αθήνας, η κριτική επιτροπή του International Pick Up Award συμμετείχε στις διήμερες δοκιμές για τους δημοσιογράφους του ολοκαίνουργιου Ford Ranger Wildtrak X, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Το νέο Ranger Wildtrak X ξεχωρίζει καθώς διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα το ευέλικτο σύστημα ράγας οροφής που συνδυάζεται με τη ρυθμιζόμενη σπορ μπάρα για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους πάνω από την καμπίνα».

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!