Ρότζερ Φέντερερ: Ο κάτοχος 20 Grand Slam συνεχίζει με την Mercedes-Benz

Ρότζερ Φέντερερ: Ο κάτοχος 20 Grand Slam συνεχίζει με την Mercedes-Benz

Κώστας Παστρίμας
Ρότζερ Φέντερερ: Ο κάτοχος 20 Grand Slam συνεχίζει με την Mercedes-Benz
Ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Mercedes-Benz.

Τα τελευταία 15 χρόνια ο Ρότζερ Φέντερερ έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Mercedes-Benz. Ο θρύλος του τένις δεν είναι απλά ένας τεράστιος αθλητής, αλλά είναι ένα παγκόσμιο είδωλο το οποίο ξεπερνάει τα στενά όρια του αθλητισμού. Έχει βοηθήσει με φιλανθρωπικό έργο πολλαπλές φορές ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών τένις.

Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε κατασκεύασε και έδωσε στο κοινό το γήπεδο Addey Wood στο Λονδίνο για να ενισχύσει τις νέες γενιές. Επιπλέον, πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο Βανκούβερ όπου έπαιξε τένις με νεαρά παιδιά, συζητώντας παράλληλα μαζί τους για το μέλλον του αθλήματος.

Mercedes

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε πάντα εξαιρετική σχέση με τη Mercedes-Benz και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανανεώσουν αυτή τη συνεργασία λίγο πριν την έναρξη του Laver Cup 2023 στον Καναδά. Η Mercedes-Benz στήριξε έμπρακτα αυτή τη συνεργασία δημιουργώντας έναν στόλο από Mercedes-EQE 500 4MATIC για τους παίχτες και τους καλεσμένους με τον Φέντερερ να απολαμβάνει αυτή τη συνεργασία πρώτος.

Mercedes-Benz

Ο Ελβετός τενίστας τόνισε: «Πάντα στόχος μου ήταν να δώσω κάτι πίσω στο τένις και την κοινωνία μετά το τέλος της καριέρας μου. Με την επέκταση της συνεργασίας, η Mercedes-Benz και εγώ ψάξαμε να βρούμε τρόπους για να υλοποιήσουμε αυτήν την θέληση μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις για να επωφεληθούν κοινωνίες σε όλο τον κόσμο».

Mercedes-Benz

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!