Ο Ραζγκατλίογλου τα βάζει με τον 3χρονο Σοφούογλου (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο Ραζγκατλίογλου τα βάζει με τον 3χρονο Σοφούογλου (vid)
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSBK έρχεται αντιμέτωπος με τον 3χρονο Ζάιν στη μάχη του τραπεζομάντιλου!

Ο Τόπρακ Ραζγκατλίογλου μας έχει συνηθίσει σε άκρως θεαματικές εμφανίσεις στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, ωστόσο είναι εξίσου εντυπωσιακός και στις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες. Έχουμε δει τον Τούρκο αναβάτη να κάνει κόλπα με supermoto μοτοσικλέτες, να κάνει άλματα με motocross και τα αγαπημένα του endo με... πατίνι.

Αυτήν τη φορά ο Ραζγκατλίογλου αποφασίζει να κάνει ένα challenge με τον μικρό γιο του Κενάν Σοφούογλου, Ζάιν. Στην ευθεία μιας πίστας καρτ στήνεται ένα στρωμένο τραπέζι με σερβίτσιο για δύο επάνω. Στόχος είναι οι δύο οδηγοί να μπορέσουν να τραβήξουν το τραπεζομάντιλο χωρίς να ρίξουν τίποτα από αυτά που βρίσκονται στο τραπέζι.

Πρώτος ξεκινάει ο Τόπρακ ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα supermoto της Yamaha. Ο Τούρκος πετυχαίνει το στόχο του, αλλά ρίχνει ένα αναψυκτικό από το τραπέζι. Στη συνέχεια παίρνει σειρά ο μικρός Ζάιν ο οποίος έχει στα χέρια του ένα καρτ.

Toprak

Ο μικρός επιταχύνει και καταφέρνει να τραβήξει το τραπεζομάντιλο χωρίς να ρίξει τίποτα κάτω. Ο μικρός Σοφούογλου κερδίζει τη μάχη αφήνοντας τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα κρύα του λουτρού!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!