F1 - Ακτιβιστές διέκοψαν ομιλία των Χάμιλτον και Βολφ (vid)

F1 - Ακτιβιστές διέκοψαν ομιλία των Χάμιλτον και Βολφ (vid)
Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο συμβάν πριν το Grand Prix Καναδά της Formula 1 ήρθαν αντιμέτωποι οι Λιούις Χάμιλτον και Τότο Βολφ.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Formula 1 στο Μοντρεάλ πραγματοποιήθηκε το συνέδριο «Forbes Iconoclast Summit» που φιλοξένησε μία σειρά ομιλιών από ανθρώπους του επενδυτικού χώρου με επιρροή. Εκεί παραβρέθηκαν οι Λιούις Χάμιλτον και Τότο Βολφ της Mercedes-AMG.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους, υπήρξε παρέμβαση ακτιβιστών του οργανισμού PETA. Σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, υπήρξε κάλεσμα προς τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να ασκήσει την επιρροή του και να προτρέψει τη Liberty Media να σταματήσει τη συνεργασία της με τον αγώνα Iditarot.

Πρόκειται για έναν διάσημο αγώνα 1.500 χιλιομέτρων στην Αλάσκα που συμμετέχουν σκύλοι. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η PETA, κάθε χρόνο πεθαίνουν 150 σκύλοι λόγω κούρασης, παθήσεων ή τραυματισμών.

Ο αγώνας υποστηρίζεται από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Αλάσκας GCI Communication. Πρόκειται για θυγατρική της Liberty Broadband, που συνδέεται με τη Liberty Media, ιδιοκτήτρια της Formula 1.

Φωτογραφίες: Benitezbeleen/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!