Η Yamaha στο Hellas Rally με Tenere 700 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Yamaha στο Hellas Rally με Tenere 700 (vid)
Η Yamaha Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στο πολύ σκληρό Hellas Rally στην κεντρική Ελλάδα.

Η αγωνιστική ομάδα της Yamaha κατέβηκε σύσσωμη στο φετινό Hellas Rally το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Επτά συνεχόμενες μέρες αγώνα με βάση το Καρπενήσι, μια διανυκτέρευση στη Λίμνη Πλαστήρα και συνολικά 1200 χιλιόμετρα σε ένα τερέν που εναλλασσόταν καθημερινά, έβαλαν δύσκολα στο Tenere 700 που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και εντυπωσίασες τους αναβάτες.

Yamaha

Ιδιαίτερα ο έμπειρος αναβάτης Θανάσης Χούντρας βίωσε μια μοναδική εμπειρία στη σέλα της Tenere 700 χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα «μια μοτοσικλέτα για όλα». Ο Έλληνας αναβάτης μίλησε για το event και την μοτοσικλέτα που οδήγησε σε ένα όμορφο βίντεο που δημιούργησε η Yamaha εκπέμποντας εμπειρία και ηρεμία πάνω στη σέλα της Tenere 700.

Yamaha

Η Yamaha Tenere 700 μπορεί να συνδυάσει μοναδικά, ευελιξία από τα αγωνιστικά μονοκύλινδρα και συμπεριφορά από τις μεγάλες travel enduro. Παράλληλα, η αξιοπιστία και η μοναδική οδηγική συμπεριφορά της προσφέρουν ευελιξία και εμπιστοσύνη στον αναβάτη.

Yamaha

Συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο έργο του Θανάση Χούντρα ήταν ο Alpinestars εξοπλισμός και τα υπερ-προϊόντα περιποίησης μοτοσικλέτας MUC-OFF από το Μotodirect.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Yamaha Μοτοδυναμική.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!