Benelli Leoncino 125: Ο μικρός θρύλος από το Πέζαρο

Κώστας Παστρίμας
Benelli Leoncino 125: Ο μικρός θρύλος από το Πέζαρο
Το μικρότερο μέλος της οικογένειας των Leoncino βάζει στυλ και διασκέδαση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η γκάμα των Leoncino της Benelli πλέον καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναβατών, ακόμα και εκείνων με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Το Leoncino 125 είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας και έρχεται να προσθέσει πρακτικότητα και στυλ στον σύγχρονο τρόπο μετακίνησης στον αστικό ιστό.

Το μικρό Leoncino ακολουθεί πιστά την σχεδιαστική δομή των υπόλοιπων μοντέλων ισορροπώντας ανάμεσα στο ρετρό και το σύγχρονο. Η θέση οδήγηση είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη και γενικά η φιλοσοφία της μοτοσικλέτας γέρνει προς την φιλικότητα προς μεγάλο εύρος αναβατών, ανδρών και γυναικών.

Benelli

Ο κινητήρας του Leoncino 125 είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,8 ίππους και 10 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό και ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός φροντίζοντας για την χαμηλή κατανάλωση και την πολιτισμένη λειτουργία. Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας είναι ατσάλινο σωληνωτό και εγγυάται την στιβαρότητα και την σπορ συμπεριφορά του μικρού Leoncino.

Οι αναρτήσεις είναι επίσης εκλεπτυσμένες με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Παράλληλα, τα φρένα είναι ισχυρά με έναν δίσκο 280mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και το χαμηλό βάρος στα 145 κιλά είναι σύμμαχος για μια ευέλικτη και φιλική συμπεριφορά.

Benelli

Το μικρό Leoncino 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 3.225 ευρώ σε τέσσερις χρωματισμούς, λευκό, γκρι, κόκκινο και πράσινο σκούρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!