Kymco Agility-S 350: Το Agility που περιμέναμε

Κώστας Παστρίμας
Kymco Agility-S 350: Το Agility που περιμέναμε
Η Kymco ανανέωσε πλήρως το μεγάλο της Agility βάζοντάς το ξανά στην πρώτη γραμμή μάχης της πιο απαιτητικής κατηγορίας.

Με περισσότερα από 30.000 μοντέλα να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και σχεδόν μισό εκατομμύριο σε όλη την Ευρώπη, το Kymco Agility είναι με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα scooter της αγοράς. Η Kymco δεν έχει σταματήσει να επενδύει πάνω στο δημοφιλές scooter της και μας παρουσιάζει πλέον με περηφάνια το νέο Agility -S 350.

Τα βασικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού του νέου Agility δεν έχουν αλλάξει ακολουθώντας την «ευρωπαϊκή κομψότητα» που το κάνει ακόμα και σήμερα ακαταμάχητο. Εκεί όμως που έχουμε τη σημαντικότερη αλλαγή είναι στον κινητήρα ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία G5-SC. Το μηχανικό σύνολο προέρχεται από το DTX 350 και αποδίδει 28 ίππους και 30,1 Nm ροπής με βασικό χαρακτηριστικό την γεμάτη ροπή και δύναμη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Kymco

Για να ενισχύσει την ασφάλεια του αναβάτη η Kymco πρόσθεσε στο νέο Agility σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Traction Control. Παράλληλα, στα φρένα έχει αναβαθμιστεί το ABS με τελευταίας γενιάς σύστημα, ενώ το πλαίσιο διπλής ραχοκοκαλιά διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα.

Kymco

Ακολουθώντας την τάση της κατηγορίας το νέο Agility-S 350 διαθέτει πολύ πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει φώτα LED, διπλή οθόνη πληροφοριών LCD, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless, μεγάλο ρεζερβουάρ 13 λίτρων, USB θύρα φόρτισης και μεγάλο χώρο αποθήκευσης για δύο full face κράνη.

Kymco

Το νέο Kymco Agility-S 350 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 5.795 ευρώ σε τρεις χρωματισμούς. Εκτός από τα δύο χρόνια εγγύησης, υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!