Ραντεβού στην Πλατεία Κοτζιά για το φετινό Distinguished Gentleman’s Ride

Ραντεβού στην Πλατεία Κοτζιά για το φετινό Distinguished Gentleman’s Ride
Την Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιείται το φετινό Distinguished Gentleman’s Ride σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Το διεθνές Distinguished Gentleman’s Ride του 2023 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 100 χώρες με τεράστια προσέλευση μοτοσικλετιστών. Πάντα στο πλευρό της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης βρίσκεται η Triumph η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε το DGR να γιγαντωθεί.

Αυτή την Κυριακή 28 Μαΐου σειρά έχει η Ελλάδα να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συνάντηση η οποία λόγω των προγραμματισμένων βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου μετέφερε την ημερομηνία του DGR κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές.

dgr

Η φετινή εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί όπως πέρσι από την πλατεία Κοτζιά στις 18:30 με τερματισμό τον λόφο του Λυκαβηττού. Κλασικές μοτοσικλέτες με καλοντυμένους αναβάτες θα δώσουν και φέτος βροντερό παρών για την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά.

dgr

Η δράση Distinguished Gentelman’s Ride ξεκίνησε πριν 10 χρόνια στην Αυστραλία και σταδιακά έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο γεγονός, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μέσα στον Μάιο. Στην Ελλάδα, ανάλογες βόλτες πέραν της Αθήνας γίνονται σε Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Αρχαία Ολυμπία, Βόλο, Ηράκλειο, Καβάλα, Πάτρα, Σάμο, Σέρρες και Χίο.

Λεπτομέρειες όσον αφορά την φετινή διαδρομή αλλά και εγγραφές μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

dgr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!