Kymco: Παρουσιάστηκε το «μικρό αδερφάκι» του AK550

Kymco: Παρουσιάστηκε το «μικρό αδερφάκι» του AK550
Η Kymco παρουσίασε το νέο KRV 200 εμπλουτίζοντας την γκάμα των σπορ scooter στη μικρή κατηγορία.

Ο κόσμος που αγάπησε και συνεχίζει να εμπιστεύεται το AK550 της Kymco ανά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία του να δει στην γκάμα της εταιρείας και ένα μικρότερο σπορ μοντέλο που θα ακολουθεί τα πρότυπα του AK550. Η Kymco φαίνεται πως άκουσε την επιθυμία του κοινού και παρουσίασε πλέον το νέο KRV 200.

Το σπορ scooter βασίζεται σχεδιαστικά στο AK550 με επιθετική μάσκα, LED φώτα και αιχμηρές γραμμές που θα εκτιμήσουν οι πιο ανήσυχοι αναβάτες. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, οι μηχανικοί της Kymco θέλησαν να κρατήσουν το ίδιο σπορ επίπεδο και στο KRV 200. Ο κινητήρας λοιπόν είναι μονοκύλινδρος 175 κ.εκ. με απόδοση 17 ίππους και 15,6 Nm ροπής.

Kymco

Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από έναν σύγχρονο ψεκασμό, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης το οποίο ενεργοποιείται. Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς το KRV στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών με ζάντες ελαφρού κράματος. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του KRV 200 είναι ότι συνδυάζει κανονικό ανεξάρτητο αλουμινένιο ψαλίδι και τελική μετάδοση με ιμάντα, κάτι που κανένα άλλο scooter σε αυτή την κατηγορία κυβισμού δεν διαθέτει. Έτσι για πρώτη φορά ένα scooter 175 κ.εκ. έχει την τεχνολογία και την ενεργητική ασφάλεια που μέχρι σήμερα απολάμβαναν μόνο οι ιδιοκτήτες των mega-scooter ΑΚ 550, Yamaha TMAX και SYM TL.

ky

Πολύ δυνατός είναι και ο εξοπλισμός του scooter με LCD ψηφιακή οθόνη, LED φώτα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), USB θύρα και χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα. Το Kymco KRV 200 αναμένεται τους επόμενους μήνες στις αγορές της Ευρώπης (δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα) με την τιμή να βρίσκεται λίγο πάνω από τις 5.000 ευρώ.

ky

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!